2777
2789

کیستت تو بارداری از بین نرفته؟؟؟

بچه بریچ باشه سونوگرافی.بعضی دکترا هم تنگی لگن و سر بچه رو میسنجن.

پول بده برو بیمارستان خصوصی.خیلی راحت

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوقلو بارداریم خانوما الان من سزارین میشم یا طبیعی

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

سزارین

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

صد درصد سزارین.طبیعی ریسکه.ولی اگه خودت بخوای فک کنم بشه.اونم با مسئولیت خودت باید دکتر و راضی کنی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه واسه تشکیل قلب رفتم سونو کیستو دیدمتوجه شدم

کیست تا اخر بارداری ب احتمال خیلی زیاد از بین میره

و دلیلی برای سزارین نمیشه.منم از هردوش میترسم بیشتر طبیعی میترسم ولی بسپر ب خدا کو تا اون موقع.همه چی بسته ب شرایطتت داره .از الان میخوای غصه ۸ ماه دیگه بخوری

صد درصد سزارین.طبیعی ریسکه.ولی اگه خودت بخوای فک کنم بشه.اونم با مسئولیت خودت باید دکتر و راضی کنی

ن من از طبیعی میترسم همون سزارین بهتره از الان عزا می‌گرفتم که طبیعی نباشه

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
کیست تا اخر بارداری ب احتمال خیلی زیاد از بین میره و دلیلی برای سزارین نمیشه.منم از هردوش میترسم بی ...

خیلیا میگن طبیعی راحته ولی مراقب های بعدش سخت سر این من اصلا دوست ندارم طبیعی باشه ولی هرجور بگی ادم بهش فکر میکنه استرس میگیره دعا کنید من سزارینشم هرجور شده

برای دوقلویی میتونی سزارین شی راحت 

خداروشکر چون من خیلی خیلی میترسم از طبیعی