2777
2789
عنوان

دلیل بازگشتش چیه ؟

241 بازدید | 18 پست

سلام .

11 سال پیش وقتی مجرد بودم با یه بنده خدایی بهم علاقمند شدیم البته ایشون 10 سال از بنده کوچیکتر بودن و وقتی اشنا شدیم تازه فهمیدیم اختلاف رو و سر همین اختلاف سنی خب رابطه بیشتر حالت دوستی داشت تا مساله اینده و ازدواج بعد یک سال هم که من ازدواج کردم و تقریبا تا دو سه سال بعدش اتفاقی فهمیدم ایشون هم ازدواج کردن.هیچ رابطه ای باهاش  نداشتم تو این 9 الی 10 سال .فقط یه وبلاگ بود که من توش گاها مطلب مینوشتم و فکر نمیکردم ایشون بخونن .سال گذشته بود که یه اتفاقی تو زندگیم افتاد و تو وبلاگ نوشتم و بعد از اون بود که یه روز به من زنگ زد ....اول نشناختمش چون شماره غریبه بود ..بعد خودش رو معرفی کرد و باز هم کمی نشناختمش تا اینکه با مشخصاتی که داد شناختم .از مشکلم پرسید و یه جورایی بهم مشاوره داد .منم خیلی رسمی باهاش حرف میزدم کلا .الان چند وقتیه بهم زنگ میزنه و به عنوان مشاوره باهام حرف میزنه.خدائیش خرف بدی هم نمیزنه و من هم کلا رسمی باهاش حرف میزنم .ولی واقعا دلیل زنگ زدناش رو نمیدونم .بعد 10 سال یهویی زنگ میزنه و از زندگیم میپرسه و ...........دوست ندارم وارد مسائل خصوصی زندگیم بشه تا الان هم نزاشتم ولی همش تو ذهنمه که چرا زنگ میزنه با اینکه متاهله و من هم متاهلم و هر دوتامون مثلا از زندگیمون راضی هستیم .البته من از زندگی اون چیزی نمیدونم .اینکه همسرش کیه و چیه و چطوریه ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جات باشم دیگه جواب تلفناشو نمیدم.بعدا دردسر نشه

چه دردسری .خودم هم دوست ندارم زنگ بزنه .منم بهش زنگ نمیزنم ولی همش تو ذهنمه چرا بعد این همه زنگ میزنه .حالا یه بار مثلا خواست در مورد مشکلم مشاوره بده ولی بعدش چرا زنگ میزنه ؟ هم شغل و پست خوبی داره هم وضعیت مالی خوبی داره از من هم که 10 سال کوچیکتره .چه دلیلی داره برا زنگ زدنش ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
چه دردسری .خودم هم دوست ندارم زنگ بزنه .منم بهش زنگ نمیزنم ولی همش تو ذهنمه چرا بعد این همه زنگ میزن ...

مردا تنوع طلبن اصلا جواب تلفناشو نده. شک نکن قصدش سو استفادس و اینکه میخواد وقت بگدرونه

مردا تنوع طلبن اصلا جواب تلفناشو نده. شک نکن قصدش سو استفادس و اینکه میخواد وقت بگدرونه

منم تقریبا همین فکر رو کردم ولی خب مرد مثلا متعهدی هست و خودش خیلی رو این چیزا تاکید میکنه . نمیدونم والا اصلا مغزم به جایی نمیرسه .

هیچ دلیلی نداره شمام میلتون نمیکشه صحبت کنید با ایشون بزاریدش تو لیست رد

دلیل که نداره .ولی میخوام فقط بدونم یه مرد با این شرایط چرا اصلا باید زنگ بزنه ؟ از رو علاقه است اونم بعد این همه سال ؟ از رو تنوع طلبی و صرفا میخواد یه آپشن اضافه کنار خانومش داشته باشه ؟ یا صرفا مشاوره و همدلی ؟ یا ..............میشه اصلا به عنوان دوست اجتماعی تلقی کرد اون رو ؟ 

دلیل که نداره .ولی میخوام فقط بدونم یه مرد با این شرایط چرا اصلا باید زنگ بزنه ؟ از رو علاقه است اون ...

به نظرم هیچی نمیشه تلقی کرد و اصلا نباید راجبش فکر کنید به چه منظوری زنگ میزنه 

عزیزم جفتتون متاهلید اختلاف سنیتون هم بالاس درست نیست جوابش رو بدید بهتره جواب تلفناش رو ندید بلاکش کنید🤍🌱 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
به نظرم هیچی نمیشه تلقی کرد و اصلا نباید راجبش فکر کنید به چه منظوری زنگ میزنه  عزیزم جفتتون م ...

ممنون از همراهیت عزیزم