2777
2789
عنوان

کنکور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست
باید در این رابطه خوب فکر کنی. مطمئنی که اگه اگه دوباره کنکور بدی میتونی یه رشته ی خوب بیاری؟ از نظر ...

مرسی عزیزم بهش فکرمیکنم من اگه خانواده م پشتم بود الان شرایطم این نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم کاملا...👍 حقوق واقعا رشته خوبیه... بازار کار هم داره البته اگه سختی هاشو در نظر نگیری 

تازه اگه تلاشش رو بکنه میتونه هم کار کنه هم برای ارشد یه رشته ی نون و آب دار تر بخونه. سختی که موافقم همه ی رشته ها سختی خودشو داره ولی خوب از قدیمم گفتن نا برده رنج گنج میسر نمی شود.

آنوزشگاه درس بده

آموزشگاهم رفتم. اولا یه مدرک میخوان به اسمttc .هر آموزشگاهیم ttc خودش رو فقط قبول داره نه آموزشگاهای دیگه. اونم باید یه دوره ببینی پیش خودشون تا تازه بهت کلاس بدن. هزینه ی دوره هم از ۸۰۰ تا دو تومن متفاوته. تازه انقدر هزینه کردی بهت کلاس میدن اونم اول که تعداد ساعت کمی بهت کلاس میدن حقوقشم وزارت کاره. ماهی ۵۰۰ آیا بدن آیا ندن.۵۰۰ پول کرایه تاکسی هم نمیشه.

معدل دبیرستان؟همه میتونن؟ حداقل معدل چقدر باید باشه؟

کلا اگه هدف فقط دانشگاه رفتن باشه میشه. همشون معدل خوب نمیخوان.

الان پسرایی که میخوان خدمتو بپیچونن نرن تا بازم پشت کنکور بمونن همین کارو میکنن.. لیست دفترچه انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی رو بزن توش پر از رشته ست.

خب اونجوری باز محروم نمیشه از روزانه های سال بعدش؟

چرا محروم میشه اگه روزانه بره. اگه دیگه نمیخواد کنکور بده این راه خوبه درغیراین صورت نه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

معدل دبیرستان؟همه میتونن؟ حداقل معدل چقدر باید باشه؟

بله معدل سال دبیرستان. همه هم میتونن حداقل معدل برای رشته های مختلف متفاوته 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️