2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

109 بازدید | 10 پست

سلام خوبید؟

بچه ها اینجا کسی از سرخ کن رژیمی یا بدون روغن استفاده کرده؟؟راضی بوده؟ من برای خرید جهیزیم میخاستم. ممنون میشم راهنماییم کنید و تجربتون در اختیار من بذارید؟؟

به نظر من سرخ کن کلا گسیله مورد نیازی نیست الکی هزینه نکن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدوح روغنش خیلی عالیه اما زمان پختش بیشتره و قطعا چربوچیلی و طعم روغن نداره دیگه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

من که نخریدم چیز بدرد نخوریه کسی که سطح پایین جامعس بدردش نمیخوره کسی که شوهر لارج داره و پولدار بدردش میخوره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
چه ارتباطی به شوهر داشت عزیزم؟؟    

خب خرج زن رو شوهر میده...بعدم سرخ کن یه چیز بیخودیه توی جهاز...الان توی مهمونی دیدی کسی سیب زمینی سرخ کنه؟روغنم که سر به فلک کشیده قیمتش...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب خرج زن رو شوهر میده...بعدم سرخ کن یه چیز بیخودیه توی جهاز...الان توی مهمونی دیدی کسی سیب زمینی سر ...

وای نگو من عاشق سیب زمینی سرخ کردم، من از چند نفر پرسیدم اکثریت گفدن سرخ کن رژیمی به درد نمیخوره بخاطر همین خواستم اینجام بپرسم

وای نگو من عاشق سیب زمینی سرخ کردم، من از چند نفر پرسیدم اکثریت گفدن سرخ کن رژیمی به درد نمیخوره بخا ...

سرخ کن رژیمی مثل هواپزه...همین ماهیتابه سرخ کنی که بهتره روغن زیاد میبره سرخ کن معمولی که خوبه...

2790
2778
2791
2779
2792