خوب خداروشکر من چیزی نمیگم کسی تعریف کنه خوشمنمیاد یکی همش میگفت پسرت چ خوش اشتها هست دخترم غذا نمی ...
به دل نگیر و توجه نکن به مرور خوب میشی والله این بلاگرا با اون ثروث ملیاردی اینقدر ذهنشون سالم هست روزانه کلی از بچهاشون خونهاشون ماشین و مولشون میزارن هروزم سالمترن اگه فکرشون مثل خودمون بود الان همه خانندها و لاکچریها و بازیگرا رضا گلزار از ۸۵ ملیون ادم چشم میخوردن سینه قبرستون بودن نمیشه اینجا توضیع داد کامل
به دل نگیر و توجه نکن به مرور خوب میشی والله این بلاگرا با اون ثروث ملیاردی اینقدر ذهنشون سالم هست ر ...
من اصلا مساله ام این نیستا چون میدونم با حسادت میگفت بدماومد ازش وگرنه همه از بچه هام تعریف میکنن چون روابط اجتماعی بالایی دارن با همه دوست میشنو سر و زبون دارن خجالتی نیستن و قیافه ی خوبی هم دارن هرکیم تعریفی کنه ناراحت کنمیشم خوشحالم میشم ولی به یه ادمی حساس شدم بعدشم پسرممریض شد به خاطر همین از اون ادم بدم اومد ک انقد انرژس منفی فرستاد بهم باهاشم کات کردم در حد سلام علیک دیگه خوشم نمیاد بیام خونم درمورد شوهرمم میگفت چقد خوبه چ مسقتله شوهرم یه شکلات بخواد بخره من بایددباشم ولی شوهرت خودساختس جالبه فامیل خیلی خیلی نزدیک منه
باید تحقیق کرد راجب این مسئله. باید به گذشته و دیدگاها و روایات رجوع کرد .بعضا شده طرف میاد خونتون ممکنه همون لحظه ظرفی بشکنه یا بعد از اینکه رفت حالتون بد بشه یا وسیله ای خراب بشه . اینکه این اتفاقات ربط بدیم به اون طرف و چشمش که تاثیر داره یا نه جای تحقیق و استنباط و اثبات داره