سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3631 عنوان تیرگی 352 بازدید | 4 پست بچه هااا شمام حس میکنین با گذر زمان سیاه تر شدین😳🥴من قبلا به قدری ساق پاهام قشنگ بود همه میگفتن تو فقط لباس کوتاه بپوش. الان روم نمیشه تو خونه هم شلوار کوتاه بپوشم...چراااا آخه من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍 1401/02/28 | 05:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaahaa عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6353 ب اونا چ ک تو لباس کوتا بپوشی اسغفرالله😂 میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3631 ب اونا چ ک تو لباس کوتا بپوشی اسغفرالله😂 مثلا هر وقت باهرکی میرفتم خرید واسه عروسی ای مجلسی ...میگفتن تو کوتاه بخر😁 من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93434 اوه مای گاد ساق پا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3631 اوه مای گاد ساق پا 🤕😁😂 من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍