2777
2789
خدا از دهنت بشنوه دلم پره خواهر پر  که میگم پُر ها  دلم میخواد زار بزنم.

انرژی منفی به خودت نده ..پنج بار نفس عمیق بکش و خودتو تو خونه دلخواهت تصور کن بسپار به خدا ..ایمان داشته باش که درست میشه ...خدا بخواد همه چی درست میشه و حتما میخواد

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از دلداریت عزیزم  انشاالله توکل بر خودش

انشالله یه روزی تاپیک بزنی که صاحب خونه شدی ،💗

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
دلم کلی غصه داره خواهر کلی بغض تو گلومه دلم یه کنج آروم میخاد کنار همسرم وبچم بدون اینکه غم بدهی و ...

همه همینیم عزیزم...  انشاالله صاحب خونه شما هم دلش به رحم بیاد و از این مبلغ بگذره

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
خدا نکنه عزیز دلم  انشاالله همیشه واسه هم بمونید من عشقم بهم گفت دیگه منو نمیخواد

الهی  فدات شم من🥺😥💔💔

مطمن باش اخرش یکی میاد تورو بیشتر از خودتم بخاد منم مث تو بودم اتفاقا اولین عشقم منو رد کرد کلی نامردی کرد در حقم ولی اینی ک اومده خیلی همو دوس داریم

الهی  فدات شم من🥺😥💔💔   مطمن باش اخرش یکی میاد تورو بیشتر از خودتم بخاد منم مث ت ...

فدات عزیز دلم خیلی خوشحالم که کنار این عشقت خوشحالی 

خدا واست بهترین ها رو بخواد عزیزم

تو شاهکار خلقتی!🕊