2777
2789
خواهش میکنم بزرگوارید  منم عذرخواهی میکنم ازتون اگه مشکلی پیش اومد

تو فکربودم چطوری عذرخواهی کنم ن میشد تگتون کرد ن میشد درخواست داد 

خوب شد ک اینجا پیام گذاشتین و من رفع کدورت کردم 

دنیا خیلی کوچیکترازاونه ک با دلخوری بگذره مچکرم از بزرگیتون 

موفق باشین 

🙋‍♀️

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

دلم براش تنگ شده🥺 یه هفته است کات کردیم 

بهم گفت عروسیمه ... بهتره تمومش کنیم💔

حالم بده ☹

دلوخ دوفتم😁خخخ 

هیچی میخام برم مدرسه بعد از اونجا برگشتم ی دل سیر میخابم😂😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه امونمو بریده دیگه 💔

من گریه‌مم نمیاد فقط هروز میگم هم درد هم درمان هم درد  هم درمان 

لعنتی 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
تو فکربودم چطوری عذرخواهی کنم ن میشد تگتون کرد ن میشد درخواست داد  خوب شد ک اینجا پیام گذاشتین ...

نه خواهش میکنم نیاز به این چیزا نبود ، ممنون شما بزرگوارید

اختیار دارین 

بازم ممنونم..... در پناه حق باشید

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
یادمه همیشه میگفت من غلط بکنم تو رو ولت کنم

ای وای من 💔

۴۰ تومن پول پیش خواسته😔😔 نداریم کلا تونستیم ۸ تومن جور کنیم

اره عزیزم وضع خیلی افتضاحه خدا به داد تموم مستأجرها برسه. ما هم دو ماه دیگه وعدمونه

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
اره عزیزم وضع خیلی افتضاحه خدا به داد تموم مستأجرها برسه. ما هم دو ماه دیگه وعدمونه

دلم کلی غصه داره خواهر

کلی بغض تو گلومه

دلم یه کنج آروم میخاد کنار همسرم وبچم بدون اینکه غم بدهی و اجاره و اینا داشته باشم

چرا فکرتان درگیر شد تایپیکش چی بود 

یه کاربری اسم برا بچش میخاس

من هنو نمیدونم اگه بچم پسر شد اسمشو چی بزارم😂

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     

از خوشحالی ...نامزدی برادرم بود ...و اینکه دلم خواست منم زودتر بهش برسم 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
دلم کلی غصه داره خواهر کلی بغض تو گلومه دلم یه کنج آروم میخاد کنار همسرم وبچم بدون اینکه غم بدهی و ...

درست میشه ....میدونم سخته ..اما یه روزی تو خونه خودت میشینی و ارتش میبری

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!