2777
2789
عنوان

مشکلات عقدی

278 بازدید | 26 پست

سلام شبتون بخیر 

بچه ها چن وقت پیش خانواده نامزدم بهم بی احترامی کردن.و من چیزی نگفتم و بعد از اون نرفتم خونشون

۲ ماه میشه تقریبا 

الان نامزدم گیر داده ک باید بیای خونمون 

بهش گفتم باید مادرت بهم زنگ بزنه

میگه ن .اون زنگ نمیزنه 

تو بخاطر رابطه ی خودمون باید بیای .

چیکار کنم ؟ برم؟

این دوماه خانوادش اصلا سراغمو نگرفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد اگه دیدی همه چی خوب پیش رفت سری بعد خواستی برو خونشون ولی خیلی کوتاه یه بهانه ی محترمانه بیار&nb ...

چون دلخورم ازشون .دلم راضی نمیشه 

ولی نامزدم اصرار زیاد داره

ب نظر من برو ولی هم ب شوهرت هم ب مادرشوهرت بگو ک بخاطر شوهرت رفتی خونشون ن ب خاطر روی ماه مادرشوهر

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
چون دلخورم ازشون .دلم راضی نمیشه  ولی نامزدم اصرار زیاد داره

بخاطر خانواده رابطتو با نامزدت بد نکن 

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
بنظرت خودمو کوچیک نکردم اینجوری؟

بستگی داره چ حرفی زده باشن

مگه چی گفتن بهت چیکار کردن

منم تو دوران نامزدی بودم با خواهر شوهرم بحثمون شد البته من بحث نکردم اون با شوهرم بحثش شد ماهم ازخونه زدیم بیرون ...هفته بعد بدون اینکه زنگ بزنن رفتیم دوباره ومادرشوهرم یه جورایی دلجویی کرد الان با اون خواهرشوهرم خیلی خوبیم رابطمون خیلی خوب شده