2777
2789
عنوان

کودک قبل ۲سالگی

241 بازدید | 32 پست

سلام دخترم ۱۵ماهشه تازگی ها بدون کمک وایمیسه و بدون کمک نمیتونه راه بره نگرانشم.

جز این مسله دخترم اصلا اهل تلوزیون دیدن نیست و وقتی میخوام بهش آموزش بدم اصلا توجه نمیکنه و فقط پی بازی کردن و شیطونی کردنه خیلی نگرانم که نکنه خدای نکرده دخترم هوشش کم باشه و یا این شیطنتش خنگش کنه🥲🥲🥲

اول یه آزمایش ببرش ببین کمبودی نداره مثل آهن و‌ویتامین دی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول یه آزمایش ببرش ببین کمبودی نداره مثل آهن و‌ویتامین دی

دکترش پرفسور علی اکبر سیاری هست و هر بار بعد از معاینه میگه طبیعی و همه چی نروماله و از بدو تولد قطره های خارجی استفاده کرده

وقتی صداش می‌کنی برمیگرده نکات میکنه؟

آره بابا

مثلا میگم پستونکت یا شیشه ات بده میاره برام اما مثلا نمیشینه بهش بگم هاپو چی میگه یا تلوزیون ببیته چیزی رو یاد بگیره

سلام عزیزم به عنوان مادری که دقیقا در شرایط شما بودم بهت میگم 

نگرانی شما بی جاست بچه ها با هم فرق دارن یهو خودش خوب میشه 

شما براش شعر بخون اموزش ها مناسب براش داشته باش اون شاید الان واکنش نشون نده اما تو ذهنش حک میشه 

منم دخترم همین طوری بود یهو چنان فعال شد تمام چیزایی که قبلا بهش یاد داده بودم رو به خاطر داره و تکرار میکنه و انجام میده الان دو سال و هشت ماهشه تا ده میشماره اشکال هندسی رو کم و بیش میشناسه صدای اکثر حیوانات رو بلده ،بازی های ذهنی رو خیلی بهتر از سنش بلده ،اسامی همه فامیلو تک به تک بلده ماشاءالله

وای خدایا  بچت سالمه مگه چن سالشه میخوای آموزشش بدی

میترسم بزرگتر شه هیچی بلد نباشه استرس دارم نکنه بعدا هم اصلا به آموزش توجه نکنه میخوام ببینم کسی تجربه اش رو داشته

دکترش پرفسور علی اکبر سیاری هست و هر بار بعد از معاینه میگه طبیعی و همه چی نروماله و از بدو تولد قطر ...

عزیزم حتی بهترین دکترام ممکنه به ساده ترین مسئله توجه نکنن بخاطر مشغله و مراجعه کننده زیاد و خطای انسانی.یه آزمایش تونستی ببر.بعضی کمبودا مخصوصا کمبود آهن و ویتامین دی باعث میشه بچه نتونه تمرکز کنه .گاهیم باعث میشخ دیر راه بیوفته

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
سلام عزیزم به عنوان مادری که دقیقا پر شرایط شما بودم بهت میگم  نگرانی شما بی جاست بچه ها با هم ...

ماشاا...خدا حفظش کنه

ممنون میشم بگید دقیقا چیکار میکردید؟

دختر من اصلا ی جا واینمیسه تا چیزی رو یاد بگیره

میترسم بزرگتر شه هیچی بلد نباشه استرس دارم نکنه بعدا هم اصلا به آموزش توجه نکنه میخوام ببینم کسی تجر ...

بچه نباید تا دوسالگی ب تلویزیون نگا کنه گوشی دستش بگیره 

بله این رفتارای بچتون کاملا طبیعیه

مثلا چ اموزشایی میدی بهش؟

مثلا بهش توپ بده پرتش کنه یا بگو توپت کجاس ازین بازیا کن این خودش آموزشم هس

ماشاا...خدا حفظش کنه ممنون میشم بگید دقیقا چیکار میکردید؟ دختر من اصلا ی جا واینمیسه تا چیزی رو یا ...

ببین عزیزم شما کار خودتو داری انجام میدی بلند بلند شعر کودکانه بخون .. شعر هایی که درش جملات تکرار داره 

مثلا داری ظرف میشوره بشمار حتی اگه بچه به شما توجه نکنه اما به خاطرش میمونه 

کتاب کتاب و بازم میگم کتاب داستان هایی که عکس های جذاب داره حتی اگه پاره کنه مهم نیست شما کتاب ارزون بگیر اصلا بذار پاره کنه  عکس کتاب هارو  براش بگو 

با همسرتون گل یا پوچ بازی کنین در مقابل چشمای دختر گلت  این توصیه دکتری بود به من ذهن بچه رو فعال میکنه