2777
2789
عنوان

پوست و مو

205 بازدید | 10 پست

یه قسمتهایی از بدنم انگار مو زیر پوستی داره  چیکار میشه کرد ؟؟

لیزر مو دارم انجام میدم اما تغییر خاصی این قسمت ها متوجه نشدم

خیلی رو مخ نمای زشتی داره

اسکراب بدن بزن

سفیداب و. کیسه بکش

لوسیون بدنم بزن بعد حمومت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلسه چندی؟

چهار سال پیش پنج جلسه رفتم ول کردم 

پارسال دو جلسه با دستگاه هایی که ژل میزنن رفتم بعد اومدم یه جای دیگه دستگاهش فرق میکنه ژل نمیزنن سه جلسه هم این رو رفتم

بعضی وقتا سفید آب و کیسه انجام میدم اما تغییر نمیکنه 

مداوم ااستفاده کن

اسکرابم بزن حتما

پوستتم باید مرطوب نگه داری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خیلی ممنونم 🙏🏻 خدا کنه با اسکراب خوب بشه

خاهش میکنم

پوست پاهات حالت  دون دون شده؟ 

اگه آره  بهش میگن پوست توت فرنگی

تو تاپیکام در موردش ی تاپیکی زدم راه های درمان

کجا میری برای لیزر؟ حتما برو پیش متخصص پوست و مو که کارش خیلی خوب باشه.

کدوم شهری؟ اگه تهرانی میتونم دکتری که خودم میرم پیشش رو بهت معرفی کنم دکتر مریم نوکنده مطبش توی پاسدارانه خیلی دکتر خوبیه تو گوگل سرچ کنی میاد بالا.

کجا میری برای لیزر؟ حتما برو پیش متخصص پوست و مو که کارش خیلی خوب باشه. کدوم شهری؟ اگه تهرانی میتون ...

ممنون

تهران نیستم

اما مرکز استان رفتم متخصص پوست پرسیدم دقیقا پارسال گفت برا کل پا یک میلیون 🤦  

درحالی که الان پزشک عمومی هست چندین قسمت بدن انجام میدم کمتر از ۷۰۰میشه