2777
2789

مثلا فیلمی چیزی دوست دارین موقع بیکاری یا علاقه خاصی دارین مثلا انیمه یا یه سری گیم ها یا کتاب‌خوندن با هنر و چیزای دیگه 

خودم به شخصه فیلمی نیستم ولی انیمه دوست دارم لطفا مسخرم نکنین 😪😂

اوقات فراغتم فیلم میبینم کتاب 

بیشتر اهنگ گوش میدم 

بزرگترین لذتی ک میتونم داشته باشم تمیز کاریه نمیدونم چرا انقد عشق میکنم 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

علایقم خب خیلی پیچیدع نیستن

من کلا دوست دارم همع چی بلد باشم

حتی شدع در حد اماتور اما دوست دارم همع چی از دستم بربیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کردن عاشق کوهنوردی والیبال شنا پیاده روی هستم 

کتاب زیاد میخونم 

فیلم‌های طنز ایرانی 

جدول حل میکنم خیلی زیااااااد

خوردن و خوابیدن هم جز علاقه مندیامه

الحمدلله رب العالمین ...
اوقات فراغتم فیلم میبینم کتاب  بیشتر اهنگ گوش میدم  بزرگترین لذتی ک میتونم داشته باشم تم ...

من اهنگ گوش دادنو خیلیی دوست دارم اینم همینطور ولی با تمیز کاری حال نمیکنم زیاد یعنی انجام میدم ولی در حد تفریح و سرگرمی نیست

ورزش کردن عاشق کوهنوردی والیبال شنا پیاده روی هستم  کتاب زیاد میخونم  فیلم‌های طنز ایران ...

خیلیم خوب من قبلا ورزش میکردم الان یکم کم حوصله شدم ولی قبلا ورزشکار بودم 😂😂

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

من پیاده روی میکنم 

رمان خیلی خیلی دوس دارم یکیش تموم شد همون روز اون یکی و شروع میکنم در این حد

با پسرم بازی میکنم

شب ها هم با همسرم سریال میبینیم مثل جیران و تنقلات و چای نوش جان میکنیم😄