2777
2789
عنوان

تجربه شیفتینگ

1422 بازدید | 10 پست

من برای بار اول که شیفت کردم این علائم رو داشتم دست پام مور مور میشد سنگین بعدم داغ شده بود حدود یک ساعت بعد هم یهو سه حسی مثل سقوط و معلق بودن داشتم حتی باد هم به بدنم میخورد رو حس میکردم بعد اروم اومدم رو زمین ضربان قلبم تند شده بود بعد دیگه هیچی نشد چشمامو باز کردم تو اتاقم بودم ولی واسه بار اول خیلی علائمم باحال بود امشب بعد سه روز دوباره میخام شیفت کنم کسی اینجا تجربشو داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن وبی اینجا شنیدم قبلا چجوری شیفت میکنی

هنوز موفق نشدم ولی امشبم میخام امتحان کنم

خب اسکریپت نوشتم در طول روز مدیتیشن میکنم و تلقین میکنم که میتونم شیفت کنم شب هم یه موزیک مدیتیشن میزارم تمرکز میکنم البته متود قطار یا متود ریون واسه من عمل نکرد امشب با متود اسانسور انجام میدم ببینم نتیجش چی میشه

خیلی کنجکاوم درموردش بدونم  بیشتر توضیح بدین ازش

منو خواهرم داریم تمرین میکنیم ولی هنوز نتونستیم انجام بدیم من امشب بخام انجام بدم میشه دفعه دوم خواهرم فردا شب انجام میده دفعه سوم واسه این سه روز فاصله باید باشه چون انرژی رو میگیره اگه پشت هم انجام بدی نتیجه نداره فقط انرژی هدر میره