maryammasoodi مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4099 عنوان حسابداری 190 بازدید | 26 پست سلام بنظرتون با آموزشگاه رفتن میشه حسابدار بشیم و کار حسابداری پیدا کنیم اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید 1401/02/28 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلا۱۳۶۷ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5915 آموزشگاه دیپلم حسابداری میدن ....بیشتر جاها لیسانس میخواد و حسابداری هم بیشتر تجربست
maryammasoodi مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4099 آموزشگاه دیپلم حسابداری میدن ....بیشتر جاها لیسانس میخواد و حسابداری هم بیشتر تجربست ممنون اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
mehrabonbano عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 212 عزیزم من هنرستان خوندم یه نصیحت که معلممون میکرد بدترین شکل آموزشگاه ها یاد میدن مثل هنرستان بیشتر چیزا رو نمیگن من خودم قسط دارم سی دی بزنم آموزش از مقدماتی تا پیشرفته با توجه به کتابم بنظرم میخوای یاد بگیری کتاب فنی هارو بگیر بخون بیشتر جلو میری
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2306 والا یکی از دوستام ک رفت دوماهه حسابداری یاد گرف بعد رف تو شرکت حسابدارشد الانم برجی ۷تومن حقوق داره البته شوهرشم فک کنم بی تاثیر در استخدامش نبودمنم تو فکرم برم یادبگیرم کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
maryammasoodi مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4099 نمیدونم من لیسانس حسابداری دارم و بیکارم جسارتا تا جایی که من میدونم اولش باید با حقوق کم کار کنید تا تجربه کسب کنید اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
mehrabonbano عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 212 باید خوب یا بگیری خیلیا کشش و ندارن ولی من عاشقشم یعنی از الآنم دنبال کارم برای کمک حسابداری
گل_رویایی1 عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5958 نمیدونم من لیسانس حسابداری دارم و بیکارم چرا ..کار نیست ؟
mehrabonbano عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 212 والا یکی از دوستام ک رفت دوماهه حسابداری یاد گرف بعد رف تو شرکت حسابدارشد الانم برجی ۷تومن حقو ... باید سابقه کار داشته باشه دوماه؟؟؟ حتما پارتی داشته مگه میشه من این همه نمرات حسابداریمم خوب بوده باید یکی دوسال برم کار تا سابقه جمع کنم
maryammasoodi مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4099 عزیزم من هنرستان خوندم یه نصیحت که معلممون میکرد بدترین شکل آموزشگاه ها یاد میدن مثل هنرستان بیشتر چ ... ممنونم اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
maryammasoodi مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4099 باید خوب یا بگیری خیلیا کشش و ندارن ولی من عاشقشم یعنی از الآنم دنبال کارم برای کمک حسابداری شما مدرکتون چیه اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2306 باید سابقه کار داشته باشه دوماه؟؟؟ حتما پارتی داشته مگه میشه من این همه نمرات حسابداریمم خوب بوده با ... میگم ک همسرش تو همون شرکته و احتمالا کار همونه با پارتی بردش کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
shimaadfi عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 2682 جسارتا تا جایی که من میدونم اولش باید با حقوق کم کار کنید تا تجربه کسب کنید کار کردم بعدش نبود تو شهرمون کار نیست اصلا بعد همه تجربه بالا ۵ سال میخوان
mehrabonbano عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 212 شما مدرکتون چیه من دارم مدیریت مالی میخونم از حسابداری بالاتره ولی دیپلمم حسابداری فنی بود