2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=237668414]از کجای میدونی؟؟[/ خب معلومه دیگ از فرشته ک کمک نمیگیرن یا علمو غیب ک نداره

ربطی نداره من بارها رفتم پیش ی پیرمردی برام گرفته

استخاره کتاب داره و تو کتابش همه چی نوشته حتی بعضیاشون ایه قران دارن چطور ممکنه شیطان و اجنه درش باشن؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
ربطی نداره من بارها رفتم پیش ی پیرمردی برام گرفته استخاره کتاب داره و تو کتابش همه چی نوشته حتی بعض ...

عزیزم سرکتاب ک من رفتم با اهن میندازن ک از اجنه استفاده میشه و اصلا ربطی به قران ندارن خیلیا برای طلسم و اینجور چیزا از ایه های قران استفاده میکنن مثلا ببین یکی دعای جدایی نوشته توش حتی ایه قران داره اون اقایی ک شما رفتی حتماادم درستی بوده والا‌ من سرکتاب باز کردم درست بود دعا گرفتم همه چیز انجام شد تیر تو نشونه بود الانم ادرسشو میدونم ولی نمیرم چون گناهه

عزیزم سرکتاب ک من رفتم با اهن میندازن ک از اجنه استفاده میشه و اصلا ربطی به قران ندارن خیلیا برای طل ...

من سالهاست این بنده خدارو میشناسم تابحال ندیدم‌اینجوری کنه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆