2777
2789
عنوان

گلو درد کرونا

126 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان من پریروز بدنم یهو سرما سرما شد مسکن خوردم خوب شد خیلیم بیحال بودم شبم باز سرماسرمام شد ولی خوب شدم امروز گفتم برم دکتربخاطر این بیحالیم ببینم‌چیه ،دکترمعاینه کرد گفت هیچی نیست بدنت ضعیف شده داروهای تقویتی داد با امپول تقویتی حالا از عصره امروز گلو درد شدم الانم دردش بیشتر شده آب دهانمو قورت میدم درد میگیره آیا ممکنه کرونا باشه؟ نه تب دارم نه علائم دیگه هیچی ندارم فقط گلوم درد می‌کنه این کروناست یا سرماخوردگی؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرماخوردگیه گلودردشم 24ساعته بعدش آبریزش میگیری اصلا تب هم نداره

آره اصلا تب ندارم صبحم دکتر تب سنج گذاشت ۳۶ بود گفت تب نداری الانم خودم تبمو اندازه گرفتم۳۶ هست

آلتادین قرص گیاهی گلودرد هست ما برای کرونا می‌خوردیم عالی بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون عزیزم ازداروخونه یا عطاری؟

داروخونه برای ما متخصص ریه نوشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره منم الان دارم میخورم.برای سرفه هم خیلی خوبه.داروخونه داره

من الان فقط و فقط گلوم درد گرفته که اب دهانمو به زور ثورت میدم استرس گرفتم که کروناس یا سرماخوردگی

سلام عزیزم خوبی میگم توی تاپیک های قدیمی دیدم که شما هم مولتی کوکر تفال داری خواستم بپرسم چجوری باه ...

سلام عزیزم من مجردم🙊خورد خورد جهازمو خریدم بااین وضع گرونی بعدا فشار بیشتری رو تحمل نکنم،اما تحقیقایی که کردم راضی‌بودن ولی ته دیگ پلوپز میگل رو دیدم خودم خیلی ته دیگ خوبی میده