2777
2789
عنوان

ناراحتم 😥😭

139 بازدید | 15 پست

اعصابم خرابه و حالم خرابه از دست کارای این شوهرم گاه و بیگاه و وقت و بی وقت ناخودآگاه یا خود آگاه تنهایی یا تو جمع  دادو بیداد میکنه میبینی دارم ازش سوالی میپرسم به صورت آروم ی هو با داد جواب میده 

در اصل خسته شدم تا کی 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

باهاش حرف زدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف زدی

بعضی وقتا بهش میگم ی عالمه نصیحت و حرف میزنم و میگم با این‌کارات منو نسبت به خودت سرد میکنی و ... همه حرفامو به تمسخر میگیره 

بعضی وقتا بهش میگم ی عالمه نصیحت و حرف میزنم و میگم با این‌کارات منو نسبت به خودت سرد میکنی و ... هم ...

چ بی منطق😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😭

چقد زندگیا الکی وبچه بازی شده بخدا

دلم واسه همجنسام میسوزه اینقد زجر میکشن😥

چقد زندگیا الکی وبچه بازی شده بخدا دلم واسه همجنسام میسوزه اینقد زجر میکشن😥

جدا شدن و طلاق گرفتنم نمیدونم چرا این همه سختمه اصلا نمیتونم ی روز خونه مامانم اینا بودم یعنی دم به دقیقه گریه م میگرفت باهاش قهر نبودم سره مسائل دیگه رفته بودم 

جدا شدن و طلاق گرفتنم نمیدونم چرا این همه سختمه اصلا نمیتونم ی روز خونه مامانم اینا بودم یعنی دم به ...

ادم حس بدی میگیره برگرده خونه پدرمادرش

منکه اینجوریم فک میکنم سربارم

ادم حس بدی میگیره برگرده خونه پدرمادرش منکه اینجوریم فک میکنم سربارم

دقیقا بعدش من به خاطره عقاید و باورهای پدر و مادرم و اختلاف نظرهایی که داریم باهم اصلا نمیسازم 

وای خدایا یعنی چی میشه از لحاظ همه چی منو شوهرم پیشرفت کنیم چی میشه 

دقیقا بعدش من به خاطره عقاید و باورهای پدر و مادرم و اختلاف نظرهایی که داریم باهم اصلا نمیسازم  ...

هیچ جا خونه خود آدم نمیشه😪

هیچ جا به تنهایی و مستقل شدن نمیشه  خودمون تنها تنها بهتره

تنهایی مختص خداس😥

حتما خوبه که خدا هم یکتاس 

من ندوس😪