2777
2789
عنوان

داره میاد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 96 پست
داره میریزه از آسمون ستاره ملک میریزه😂😂😂

داره میریره اومدم نمیدونم چی چی مبارکه قدم نو رسیده 😂😂😂

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 

وای بچه ها 

اون برام کادو گرفته بی مناسبت 

منم برا جبرانش گرفتم 

حالا بنظرتون منم روز اول ببرم ؟؟چجوری بدمش؟؟چی بگم 

اول اون بده یا من 

اصلا موندم چیکار کنم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قرص بدم بت😂 تا آروم شی

😂😂😂😂💔

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 
الهی خوشبخت بشین وتا آخر عمر همین جور ذوق داشته باشی براش😍 باورت میشه بعد دوازده سال زندگی شوهرم و ...

پایدار گلم 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
عزیزم منم روز خون آزمایش خیلی هول بودم

خیلی روزای خوبی بود برای من و البته بد پر استرس 

ما اول آزمایش دادیم و جواب منفی شد بعد یه ماه دوباره باید آزمایش میدادیم اون یه ماه هیییچ خبری از هم نداشتیمو همش با گریه گذشت اندازه یه سال گذشت 

بعد یه ماه هم استرس داشتم هم شوق دیدنش 

بعد که جوابا مثبت شد چه حالی بود 

یادش بخیر خاطره هام زنده شد😅

خیلیم عااالی🥲 چند ساعت راهه بین شهراتون؟

والا عادیش ۱۲ساعت 

ولی خب بخای اصلا نگه نداری و تند بری ۷ساعت

متاسفانه خودمم دارم این کرما😂

کودک درونم زیادی بیرونه 😂😂😂 تقصیر اونه من اغفال می‌کنه وگرنه من چیکاره بیدم 😂😂😂 

خیلی روزای خوبی بود برای من و البته بد پر استرس  ما اول آزمایش دادیم و جواب منفی شد بعد یه ماه ...

عزیزدلم کلی ذوق کردم با آخرش.پایدارباشید.منم همکاربودیم خو باهم رفتیم باهم برگشتیم سرکار ی حالی بود اساسی

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
الهی خوشبخت بشین وتا آخر عمر همین جور ذوق داشته باشی براش😍 باورت میشه بعد دوازده سال زندگی شوهرم و ...

من عقدم دلم براش تنگ میشه ولی مثل روزای اول شوق ندارم 

چی کار کردی که همیشه اینجوری موندی 

فاصلتون چه قدره ؟