2777
2789
تقریبا درسته😍  همش درست بود فقط زیاد به نظر بقیه اهمیت میدم  بنظرت کی آشتی میکنیم؟ کی پ ...

والا حس میکنم منتظر تو پیشقدم بشی یا لاقل یه چراغ سبزی یا محبتی نشون بدی

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا حس میکنم منتظر تو پیشقدم بشی یا لاقل یه چراغ سبزی یا محبتی نشون بدی

اون خودش تمومش کرد و بلاکم کرد حالا ۴،۵ روزه آنبلاکم کرده لایوم میزاره فقط تو لایوش میرم ولی حرف نمیزنم این خودش چراغ سبز نیست؟🥺   

نمیادش اصلا که🤦🏼‍♀️ تقریباً دوماهه🤕💔

واسه منم بگو

چشات مشکیه قدت متوسطه وسواس فکری داری نگران هستی خیلی واسه دیگران غصه میخوری به شیرینی و موسیقی علاقه داری دوستان کم ولی واقعی داری

میشه برامنم بگی کی آشتی میکنیم؟  کی پیامم میده؟

وا اینو نمیدونم ک  ع رو حسم گفتم😂😂 ولی میگم،،برات حدس میزنم،اگر در رفتارت میانه روی کنی خیلی ساده نباشی و صمیمی نشی یعنی خیلی طرفو تحویل نگیری ک دلشون بزنه یا خیلی هم خشک برخورد نکنی ک بگه این ازم بدش میاد مثه خودش تقریبا رفتار کن و کمی غرور پیشه کن مهربونیت زیاد آدما رو وصل نمیکنه چ بیا دور می‌کنه سخت نگیر دیگ ،الکی قهر نکن،هر وقت اینا رو اوکی کنی بنظرم پیام میده یکممم تحمل کن اون پیشقدم بشه صبر داشته باش😂🥲 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
اون خودش تمومش کرد و بلاکم کرد حالا ۴،۵ روزه آنبلاکم کرده لایوم میزاره فقط تو لایوش میرم ولی حرف نمی ...

یه مدت ناپدید شو بهش فرصت بده اجازه بده دلش برات تنگ شه..

چشات مشکیه قدت متوسطه وسواس فکری داری نگران هستی خیلی واسه دیگران غصه میخوری به شیرینی و موسیقی علاق ...

همش درست به جز شیرینی..حالا میشه بگی حس میکنی عشقم کی پیام میده؟

من حس میکنم شما ی دختره ریزه میزه ای!چشاتو حس میکنم روشنه..لباستم یا مشکی یا قهوه ای!

وا اینو نمیدونم ک  ع رو حسم گفتم😂😂 ولی میگم،،برات حدس میزنم،اگر در رفتارت میانه روی کنی خیلی ...

عزیزم میشه ویژگی های عشقم و اینکه دوسم داره و حسش به من چیه رو بگی؟

عزیزم،چند ماهه جدا شدم حست در مورد اینده‌ام چیه

تو قوی هستی میتونی تحمل کنی بشرطی ک تا امیدی و ناراحتی رو دور کنی ع خودت 

گاهی وقتا با خدا درد و دل میکنی و میگی چرا،،از وضع پیش اومده ناراحتی ولی چاره ای هم نداری جز صبر و و تحمل و توکل ب خدا،آینده رو کسی خبر نداره ولی کسی ک یارش خداست آینده خوبی دارههه حس میکنم در آینده خبرهای خوش بشنوی و بهترین ها برات پیش بیاد. بشرطی ک خدارو فراموش نکنی دلت هم نازکه و زود رنج دوس داری دیگران برات ارزش قایل شن و خیلی بهت توجه داشته باشن و ناراحتت نکنن

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟