2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من اولی حدس میزنم زود عصبانی میشی و زود ناراحت

افرین عزیزم صحیح بود

من حس میکنم تو درونگرا و ارومی ولی ته قلبت انسان عاشق و مهربونی هستی

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

نه لاغری نه تپل متوسط رنگ پوست روشنه حدواا بین سبزه و سفید موهای تقریبا لخت

مهربونی و با حوصله 

چقدش درسته؟

پاسخ الان میگه هیچی😱😂😂

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
نه لاغری نه تپل متوسط رنگ پوست روشن نیمه سبزه و سفید موهای تقریبا لخت مهربونی و با حوصله  چقدش ...

همش صحیح بود افرین😍😍😍

من حس میکنم شما خیلی پرانرژی و اجتماعی اهل درد دل و مهربون و فعال هستی چشاتم قهوه ای

برامنم بگید

ادم بی سر و صدا هستی خیلی احساس تنهایی داری دوس داری تو سکوت باشی و پیشرفت کنی به دیگران کمک میکنی ولی خیلی درگیر نظراتشون نمیشی

همش صحیح بود افرین😍😍😍 من حس میکنم شما خیلی پرانرژی و اجتماعی اهل درد دل و مهربون و فعال هستی چشا ...

اوم آرهههههه همش صحیح خود خودمم خجالتی هم هستم😂😂

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
ادم بی سر و صدا هستی خیلی احساس تنهایی داری دوس داری تو سکوت باشی و پیشرفت کنی به دیگران کمک میکنی و ...

تقریبا درسته😍 

همش درست بود فقط زیاد به نظر بقیه اهمیت میدم 

بنظرت کی آشتی میکنیم؟ کی پیامم میده؟