2777
2789
عنوان

اگر براتون یه دعوت نامه....

185 بازدید | 19 پست

از یه دانشگاه برتر مثل هاروارد یا کمبریج بیاد ویا یه پول گنده و خیلی زیاد بهتون بخوان بدن ولی همسرتون راضی نباشه چیکار میکنید؟ کدوم رو انتخاب می‌کنید؟ 

دعوت نامع😂🤞🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره بچمو بده میرم ولی نده نه نمیرم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
دعوتنامه از علی آباد کتول هم بیاد، شوهرم پشتم نباشه، باهاش به مشکل می خورم. از مهم‌ترین مسایل ازدوا ...

حالا نه به این شکل اما جدا نمی تونم درک کنم کسایی که به همین آسونی بیخیال همچین موقعیت هایی میشن 

حالا اگه نکنه.. کدوم رو انتخاب می‌کنید؟ 

نکنه ایرادی نداره بهش میگم عزیزم پس همین الان بریم یه سرویس طلا برام بخر 😊😊😁😁بعد ببین چطوری قبول میکنه هر دو تاش و تازه میگه تو برو من دختری رو نگه میدارم 🤣🤣🤣🤣