2777
2789
مرسی عزیزدلم درسته

قبل از اومدن همسرت باید براش خونه رو پاکسازی کنی میاد آرامش داشته باشه 

اسفندو کندر و زاج سفید انرژی منفی خونه رو خنثی میکنه 

عود لوندر عالیه آرامش بخش 

شربت گلاب نسترن یا گلاب زعفرون  عالیه یه پارچ درست کن بزار رو اوپن اومد سریع برو استقبالش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تایم کمشه بعضی وقتا یه ماهم شده قهربودیم

سختت نیست؟ 

خیلی آزاردهنس که 

البته من مجردم ولی قهر سختمه 

زجر میکشم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

دعوا خوب نیست نذارین طولانی مدت طول بکشه کینه میاره

موافقم سرسنگین باش ولی قهر نکن 

در ضمن بدترین دعوا رو هم اگه کردین نباید به اتاق خواب کشیده بشه یا حتی از رابطه امتناع کنی 

ناراحتی و دلخوری مال روز  نه شب موقع خواب و تو رختخواب

تقصیرخودشه دلم باهاش صاف نمیشه 

شما روزی ۷ بار سوره تین بخون تا یه هفته به نیت مهرو محبت 

رو قند یا نبات ۱۰۰۱ الودود بگو فوت کن باهاش شربت درست کن جفتتون بخورین به نیت محبت 

کل خونتو سرکه و نمک اسپری کن 

برای رابطتتون هروز صدقه بنداز 

مدام اسفندو کندر و زاج سفید دود کن

[QUOTE=237662652]موافقم سرسنگین باش ولی قهر نکن  در ضمن بدترین دعوا رو هم اگه کردین نباید به اتاق خواب کشیده بش      شوهری که خیانت که بهت بعدم مجردی بره مسافرت وقتی بخاطراینکه گفتم نروقهرکرددوروز بعدم رفت به حرفم اهمیت ندادکه آدم نیست بخوام سمتش برم خودش لج کرده قهره