pink_unicorn مدیر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان عکس چشام | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 43 پست از رو چشمام بگید چجور ادمی هستم؟چشام چیو نشون میده؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1401/02/27 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 نه اتفاقا برعکس هفته ب هفته بیرون نمیرم از خونه کلا تو خونه موندن رو ترجیح میدم اسی چ ماهی بدنیا اومدی؟تیر؟ابان؟
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 اسی چ ماهی بدنیا اومدی؟تیر؟ابان؟ آبانیم دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 آبانیم دیدی چقد درست گفتم طالع بینم اخه عزیزدلم ازچشمات فهمیدم ابانی 👌منم ابانم
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 دیدی چقد درست گفتم طالع بینم اخه عزیزدلم ازچشمات فهمیدم ابانی 👌منم ابانم خوشبختمممم😍دیگه چیا فهمیدی🙄 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 خوشبختمممم😍 دیگه چیا فهمیدی🙄 منم خوشبختم عزیزم.شمادختراروم وصبوری هستی ولی خدانکنه عصبی بشی دقیقا مثل انفجارابرقارچی شکل.اسی شانست توازدواج خوب زیاده عجله نکن
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 منم خوشبختم عزیزم.شمادختراروم وصبوری هستی ولی خدانکنه عصبی بشی دقیقا مثل انفجارابرقارچی شکل. اسی شا ... وای راست میگی وقتی عصبی بشم بدددجور سگ میشم😬بازم بگوووو😄 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 وای راست میگی وقتی عصبی بشم بدددجور سگ میشم😬 بازم بگوووو😄 بلانسبت.
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 وای راست میگی وقتی عصبی بشم بدددجور سگ میشم😬 بازم بگوووو😄 یه رفیق واقعی یه عاشق پایه همه جوره میشه روت حساب کرد جاذب جنس مخالف والبته دشمن زیادداری مخصوصا حسود زیاد داری احتمال پیشرفتت وارتقا توی درس وکارداری ودروغ سنجت همیشه روشنه.اگه مجردی برای ازدواج عجله نکن چون بخت خوب زیادبرات میاد
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 یه رفیق واقعی یه عاشق پایه همه جوره میشه روت حساب کرد جاذب جنس مخالف والبته دشمن زیادداری مخصوصا حسو ... همشو درست گفتیییی😍کلی مرسیییی❤️❤️ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
مهربون_بی_اعصاب عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6894 فدات❤❤❤❤❤❤ سلام عزیزمشما بلدین فال بگیرین؟؟من خیلی حالم بده میشه اگه بلدین،بهم کمک کنید هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 سلام عزیزم شما بلدین فال بگیرین؟؟ من خیلی حالم بده میشه اگه بلدین،بهم کمک کنید سلام عزیزم من فالگیرنیستم طالع بینم
مهربون_بی_اعصاب عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6894 سلام عزیزم من فالگیرنیستم طالع بینم من یکیو دوست دارممیشه بهم بگید اخرش چی میشه😪😪😪الانم خیلی دل تنگشم هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
فرشته_عدالت عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 297 من یکیو دوست دارم میشه بهم بگید اخرش چی میشه😪😪😪 الانم خیلی دل تنگشم گلم گفتم که فالگیرنیستم اون یه مقوله جداس