2777
2789
عنوان

اینم از تلاشم 😶🥀

130 بازدید | 5 پست

از غروبی که حالم بد بود یهو گفتم چته دختر اینم میگذره😐 اون دختر لوس تموم شدا یادت که نرفته🥀 پاشدم لباس پوشیدم زیرانداز برداشتم گفتم من دارم میرم پارک 😃 مامانم غر زد نرو🤫 بعد اصرارم دیدم لباس پوشید با غر غر اومد دنبالم🤨 گفتم اوکی میریم پارک دختر برات خوراکی میگیرم بشین رو زیراندازت بیخیال غصه ی دنیا فیلم ببین خوراکی بخور😉 ولی مامانم گیر داد وسط راه برم محل کار داداشم🙄 بعد اونم غر که نرو پارک بشین خونه😣 باز رفتم مصمم سمت فروشگاه وسایل گرفتم😝 مامانم باز غر که بریم بلوار الان داداشتت زنگ میزنه بریم دنبالش😶 مجبوری رفتم بلوار🤷‍♀️ ده دیقه نشد داداشم زنگ زد بیایین دنبالم🙃 پاشدم خواستم از پل رد شدم که یطرفه بود مامان غر که تاریکه نمیتونی بری 🙁اعصابمو خورد کرد هول شدم خاموش کردم ماشینو😓 سریع یه ماشینی اومد وارد پل شد تا اومدم دنده عقب بیام ۵ ۶ تا ماشین از اونور منتظر بودن 🙄ادمای بلوار ام همه نگام میکردن😔 مامانم غر که با خستگی بات اومدم الکی فقط مارو اوردی😶 دیگ صبرم سر اومد 😫گفتم مگ من گفتم بیای🤷‍♀️ من که خواستم تنها برم🤦‍♀️ اثن داداشم هر شب دیرتر تعطیل میشد ولی امشب دقیق ۲۰ دیقه بعد از اینکه گفتم دارم میرم گف بیاین😑 اثن چرا من باید برم دنبالش 😖 بابامم خونه بود گف نون گرم بگیرین 😑 گفتم خب من شدم قنبر وفادارتون همه کارا رو میذارین واسه من😶

من اینطوری بودم که خب من حالم بد تر شد که 😢گند زدن با هم به اعصابم عین خیالشونم نیس 😓

انقد عصبی بودم انقد زوری نگه داشتم بودم خودمو که اشکامو کسی نبینه☹ متوجه نشده بودم که ۵ دیقه ای با چراغ خاموش دارم رانندگی میکنم😣 به بوق و چراغ کسی ام توجه نمیکردم😶 بعد چند صد متر یهو فهمیدم 🤕

بعد کل مدت ام اینطور بودم که دختر ناشکری نکن خداروشکر سالمن که داریشون 🙃 

ولی خب چرا کسی به من توجه نمیکنه؟ 🙃 من خیلی غصمه چرا کسی عین خیالش نیس؟🙃 چرا کسی مراعات نمیکنه؟ 🙃 

این شد نتیجه تلاشم واس خوب شدن حالم🙃😏 

اخرش بازم من موندم و من 🙂 

و همینجا که یکم بنویسم و اروم بشم 🙂

هععی 

خداروشکر 🙃🍃

#‍ درد و دل 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گاهی عالم و آدم دست به یکی میکنن نزارن حالت خوب باشه برو خدا رو شکر کن بچه نداری وگرنه کلا این ...

من شعار دادم؟😐

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
من شعار دادم؟😐

وای نه من منظورم شما نبودی بد بیان کردم ولی بچه دار که شدی حال خوبت دست بچه هاته اگه بزارن به فکر خودت بیفتی و دیونت نکنن اون وقت میتونی به ریلکس کردن و دنبال آرامش رفتن فکر کنی حلال کن ی وقت به دل نگیری