2789
عنوان

یبوست شدید

1441 بازدید | 10 پست

سلام من یبوست شدید دارم همه راه هارو امتحان کردم چن بار دکتر رفتم ملین داد با یه قرص دیگ خوردم همین که قرص قطع میشد دوباره یبوستم برمیگشت یا بدنم دیگ بهش عادت میکرد خوردن قرصه روم تاثیر نداشت واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم،،منم یبوست داشتم البته خییلی شدید نبود،،گفتن همیشه گل محمدی بریز تو چاییت بخور خوب میشی،،چند روزه میخورم خداروشکر خوب شدم، ،شمام امتحان کن  

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

من شنیدم این داروها رو که مداوم مصرف کنی ، بدنت اصطلاحا  تنبل میشه 

عزیزم کگل امتحان کن. روی من خیلی خیلی تاثیر داره 

کدو سبز بخور. یا آب پز کن یا مثل خیار رنده کن تو ماست 

شربت خاکشیر بخور   ، بعضی ها میگن خاکشیر میجوشونن. آبش رو ناشتا بخور.  باید تغذیه ات اصلاح بشه. یک روز دو روز هم نیست. باید ادامه بدی. 

ولی کگل رو حتما شبها امتحان کن. کار سختی هم نیست 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

کیوی هم اکثرا تعریف کردند

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

خواهرشوهرم ۱۵ ساله درگیر یبوست هست 

هر روز صبح ناشتا دو لیوان شیر ولرم از این مشمایی ها میخوره دیگه هیچی نمیخوره تا ظهر که شکمش کار کنه 

دوباره فردا همین روال 

الان ۱۵ ساله 

اگر یه روز این کار رو نکنه شکمش کار نمیکنه 

شیر حتما باید ولرم باشه در حدی که انگشت نسوزه