2777
2789

یس خودم

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن عوامل حواس پرتیتو کم کنی و مهم تر از همه شدن نشدنو بنداز دور کلا. همه اینایی که قبول شدن میگن ما به شدن نشدن کار نداشتیم فقط بهترین خودمون بودیم همیشه سعی میکردیم بهترین باشیم خب مسلما جوابشم گرفتن. وقتی فکر کنی میشه انگیزه میاد ولی برعکسشم هست انگیزتو میاره پایین به خاطر همینه تو نباید واسه اون بخونی. تو باید پیش خودت بگی فقط بخونی.

چه نمونه باشه چ نباشه چ تاثیری تو خوندن تو داره تو باید بخونی ببینی میشه یا نمیشع

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
یه ذره دپ بودم واسه همین پرسیدم

اینجا بپرسی فقط یه درصد میگن اره بوده نود و نه درصد دیگ میان میگن از الان چقدر دیر باید زودتر شروع میکردی الان نهایتا بتونی سی هزار بیاری اونم شاید بیشتر دپ میشی🙄😶

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
پایه خوب منظورت از چه نظره

مثلا درسارو بلد بوده 

پشت کنکور بوده اما تا اردیبهشت نخونده 

مثلا میگفت سال قبلش واسه ریاضی کلاس رفته بوده اما یادش رفته بوده

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻