2777
2789
عنوان

فقر.... 😢

225 بازدید | 10 پست

‏فقر به شدت درد داره. از درد دندون و کمر و معده گرفته تا ضعف و سوءتغذیه.

فقر شبیه آدمی نیست که زانوی غم بغل کرده. آدمیه که داره به خودش می‌پیچه.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا  مریضی ها مال ادم های فقیره چون تغذیه درستی ندارن و همش تو فشارن خدا فقر و از ریشه بکنه 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
تروخدا برا خونه دار شدنمون دعا کنید دیگه هدف نیست تبدیل به رویا شده همون قدر دست نیافتنی مگر با معجز ...

خدا بزرگتر از درد و رویاست توکل بخودش همچی حل میشه

چون میگذرد غمی نیست

اصولا  مریضی ها مال ادم های فقیره چون تغذیه درستی ندارن و همش تو فشارن خدا فقر و از ریشه بکنه&n ...

اره خداکنه امروز برقمون رفت داشتم فکرمیکردم محله های ثروتمند نشین تمام شهرام برقشون قطع میشه؟ ابشون قطع میشه؟ 

عصری بعدخریدسردردوحشتناکی گرفتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره خداکنه امروز برقمون رفت داشتم فکرمیکردم محله های ثروتمند نشین تمام شهرام برقشون قطع میشه؟ ابشون ...

نه قطع نمیشه کسی جرعت نمیکنه قطع بکنه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
هیچوقت فکرنمیکردم همچی انقد گرون شه اصلا 

خواهر اگه میدونستیم که فکری میکردم یهو همه شوک شدن 

هیچوقت فکرنمیکردم همچی انقد گرون شه اصلا 

خدابهمون رحم کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖