2777
2789
عنوان

من ADHD دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11330 بازدید | 29 پست
اره منم ۱۴۰بود ولی خنگ نیستم تو کاری فقط زیاد تو خیالپردازیم به نظرم میشه خود آدم درستش کنه

خیالپردازی هم من دارم یادم رفت بگم...اره ولی درجه بندی داره.واسه بعضیا شدیده مثلا بچه 5 ساله یکی از آشناهامون در خونه رو باز میکرد میرفت بعده چند ساعت خیابون های اطراف پیداش میکردن.در این حد بی قرار بود..منم بی قرارم تو ذهنم هم کارای خطرناک میاد ولی جرات ندارم انجام بدم.کلا بیش فعالی یعنی داشتن یه مغز با موتور لامبورگینی و ترمز دوچرخه.اصلا مغز ترمز نداره.واسه همین هی رویا پردازی میکنه در لحظه به هزار چیز فکر میکنه  و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار تکانشی.زود رنجی.وسواس فکری.بلندپروازی و کمال گرایی.تمرکز شدید روی کارهایی که علاقه دارم و عدم ...

ببین من تمام این چیزایی که میگی رو دادم 

تست آنلاین هم دادم گفت مبتلایی 

ولی خب نتونستم برم پیش روانشناس 

شما رفتی؟تاثیر داشته؟

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
رفتار تکانشی.زود رنجی.وسواس فکری.بلندپروازی و کمال گرایی.تمرکز شدید روی کارهایی که علاقه دارم و عدم ...

وای مثل منی ، تو خونه از اینور ب اونور میدوم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من تست آیکیو روانشناس ازم گرفت 127 بودم ولی همه جا بدردم نمیخوره.فقط کارایی که دوس دارمو میتونم با ک ...

چ کارایی رو با کیفیت انجام‌ میدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم دکتر برات تشخیص داده؟!  چون منم دارم اتوموکستین مصرف میکنم ولی بعد یه مدت اثرشو از رست ...

آره دیگه دکتر تشخیص داده.منم اول برام آتوموکستین تجویز کرد دو ماه خوردم اصلا اثر نداشت دیگه متیل فنیدیت شروع کرد اون اثر داشت ولی بدنم عادت میکرد بعد یه مدت .مجبور بودم قطعش کنم چند روز بعد دوباره بخورم که اثر بذاره.ولی الان ویاس میخورم.بهتره.

من هم بیش فعالی بزرگسالی داشتم  یعنی از هفت سالگی شروع شد  ولی مشکلی تو رانندگی ندارم&nb ...

ببین کلا این اختلال وراثتی هست یا هم مادر بارداری و یا زایمان خوبی نداشته.یعنی از بدو تولد بوده ولی زمان ورود به مدرسه چون نیازه سرکلاس بشینی و به درس توجه کنی .متوجه میشن که این یکی با بقیه دانش آموزا فرق داره .. من که  خیلی واسه رانندگی بی دقتم یه بارم جزئی تصادف کردم دیگه از اون به بعد تبدیل شده به فوبیا واسم.

ببین کلا این اختلال وراثتی هست یا هم مادر بارداری و یا زایمان خوبی نداشته.یعنی از بدو تولد بوده ولی ...

من البته تست ندادم 

ولی شیطون ترین بچه مدرسه بودم اصلا سرکلاس آروم نداشتم همش در حال حرف زدن و جنب و جوش بودم من ضریب هوشیم خیلی بالاست ۱۳۷ که برام نابغه دراومد همیشه تو درس های فهمیدنی به نظرم معلم ها یه مطلب خیلی واضح رو داشتن درس میدادن می گفتم اینها که معلومه حتی تا حسابان و دیفرانسیل سال های آخر وقتی معلم می گفت من می گفتم خوب اینکه کاری نداشت 

ولی اصلا نمیتونستم چیزی حفظ کنم مشکل رانندگی اصلا ندارم ولی به شدت رویا پردازم خواب وحشتناک بدی دارم از همون بچگی اختلال خواب شدید داشتم حالا هیچ وقت تست ندادم ولی هنوز هم که نزدیک به ۳۷ سالمه باید خیلی خودم رو کنترل کنم که شیطونی نکنم مثلا سرکار حرف میزنم میگم میخندم و اگه خودم رو کنترل نکنم بعدا پشیمون میشم 

سلام من هم آیکیوم ۱۳۲ هست و هر چی داره سنم بیشتر میشه بیش فعالین هم بیشتر میشه جوری که الان که ترم یک ارشد هستم مشروط شدم و اصلا نمیتونم روی درسام تمرکز کنم و اصلا نمیتونم تو کلاس خیلی بشینم و همش دوست دارم بدوم یا یک کیسه بوکس داشته باشم بهش ضربه بزنم، خیلی زود رنج و حساسم و واکنش سریع و شدید نشون میدم، اگر خودم کنترل نکنم همه شجره نامم رو برای دیگران تعریف میکنم و خیلی مودی هستم، خلاصه که خیلی داره بهم سخت میگذره و الان ۲۷ سالمه🤦🏻‍♀️

سلام الان تغییری کردین بعد خوردن دارو ها یا درمان شدین؟منم ADHD دارم

منم تو ۳۵ سالگی فهمیدم دارم البته فعلا از علایم بالینی فهمیدم باید برم پیش روانشناس 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت