2777
2789
عنوان

من ADHD دارم

11330 بازدید | 29 پست

اصلا مغزم خطی فکر نمیکنه،یعنی در یک لحظه نمیتونم فقط به یک چیز فکر کنم، به 50 تا چیز فکر میکنم. واسه همین میترسم تصادف کنم، خیلی بی دقتم، چندبار بخاطر فوبیا از رانندگی پنیک اومد سراغم، چیکار کنم بنظرتون.باید کلا بیخیال رانندگی بشم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچگی درسات چطدور بود رو تمرکز اثر بد نداش چجوری بودی

ببین صفر و صدی بودم.درسایی که دوس داشتم سرکلاس هم خوب گوش میکردم و خوب هم میخوندمشون مثل فیزیک ریاضی.و همیشه تو این دوتا درس خیلی قوی بودم المپیادی فیزیک بودم.زبانم  هم عالیه.ولی مثلا درسی مثل ادبیات رو دوس نداشتم نمیخوندمش سرکلاس هم گوش نمیکردم نمره هامم تو این درس کم بود

چجوریع حالتات؟منم بقیه بهم میگن داری

رفتار تکانشی.زود رنجی.وسواس فکری.بلندپروازی و کمال گرایی.تمرکز شدید روی کارهایی که علاقه دارم و عدم تمرکز روی کارهایی که علاقه ندارم.انرژی زیاد و پرحرفی.من از بس تحرک دارم بیخودی که شبا با پا درد میخوابم.وسایلم هم گم میکنم چون دقت ندارم کجا میذارم.

عععععع بازم مثل منی به نظرم هوش بالاییم داریم که اینجوریه علاوه بر وسواس

من تست آیکیو روانشناس ازم گرفت 127 بودم ولی همه جا بدردم نمیخوره.فقط کارایی که دوس دارمو میتونم با کیفیت انجام بدم.بعضی جاها خیلی خنگم

عععععع خودددد منیییی قرص چی میخوری؟من علاوه براینا کلی میدوعم

متیل فنیدیت میخوردم.خیلی آشغال بود.تا یه هفته خوبه بعد بدنت عادت میکنه اثر نمیذاره.الان ویاس میخورم این بهتره باز

من تست آیکیو روانشناس ازم گرفت 127 بودم ولی همه جا بدردم نمیخوره.فقط کارایی که دوس دارمو میتونم با ک ...

اره منم ۱۴۰بود ولی خنگ نیستم تو کاری فقط زیاد تو خیالپردازیم به نظرم میشه خود آدم درستش کنه