2777
2789
عنوان

کمک پلیز

80 بازدید | 15 پست

سلام. دوستان میشه هر چیزی که به ذهنتون رسید رو پیشنهاد کنین دوستان یکی از  مشکلات من اینه که خانواده من کلا اهل رفت و آمد با فامیل دوست و اینا نیستن و تغییر هم نمی کنن من مامایی می خونم و کلا پسر نداریم تو کلاسمون بقیه رشته ها رو هم خییییلی کم می بینم دو سال که مجازی بود و کلا هیچی در نتیجه من هییییچ پسری رو نمی شناسم در نتیجه من کلا یه خواستگار درست و حسابی که بتونم قبولش کنم نداشتم با وجود اینکه قیافه م خوبه حالا اگر تعریف از خود نباشه، ازدواج سنتی هم دوست ندارم دوست ندارم سر سفره عقد همسرمو ببینم 😂 دلم می خواد حداقل از قبل بشناسمش

به نظرتون من کجا برم مثلا کلاس به خصوصی یا باشگاه یا چ کار خاصی بکنم؟؟؟ 

چند سالته 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد برو بیرون مثلا عصر ها برو پیاده روی یه روزهایی تو هفته برو تو پارک بشین میتونی خودت یه وقتایی بری کافه یه چیزی بخوری ( من خیلی دوست دارم تنهایی برم کلا تنها یه لذت دیگه برام داره 😁🥰) یا میتونی با دوستای خودت باهم برید بیرون خرید کنید 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
۲۲

خیلی هم که دیر نشده بابا عجله نکن 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

میتونی وارد محیط کار بشی با استفاده از هر استعدادی که داری. مثلا اگه زبان بلدی برو تدریس کن یا ساز بلدی برو تدریس کن یا هرشغل دیگه ای که میتونی. هم پول درمیاری، هم برات تجربه میشه، هم با ادمای جدید اشنا میشی

خوب دانشکده های پزشکی یه سری واحد های مشترک دارند اونجا هم پسرا سرکلاستون نیستند ؟! یکی از آشنا های ما پزشک بود با همسرش که ماما ست تو دانشگاه آشنا شدن 

هنوز سنت کمه بری بیمارستان برای کار صد در صد کیس  های خوبی از نظر شغلی پیدا می‌کنی ، الان هم کلاس زبان یا کلاس موسیقی که مختلطه بهتره تا خیاطی اینا

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
۲۲ رو تموم کردم الان ۲۳

سنت که زیاد نیست شاهزاده سوار بر اسب سفید هم خودش میاد لازم نیست تو کاری کنی یا بری بیرون 😁😊

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

خوب دانشکده های پزشکی یه سری واحد های مشترک دارند اونجا هم پسرا سرکلاستون نیستند ؟! یکی از آشنا های ...

هیییییییچ کس حتی یه پسر هم نیست فقط عمومی ها که اونم چون تعداد دانشجوها بالاست مجازیه