2821
2789
عنوان

Crpمثبت😔😔

326 بازدید | 17 پست

خانمها باردارم crp مثبت شده دوبارم تکرار کردم خیلی نگرانم دکترمم یکشنبه میاد توروخدا کسی مثل من بوده خوب شده باشه تو گوگل هزار جور مریضی میاد تو ۸ هفته چکاب کامل دادم همه چیم خوب بود دیگه موندم خیلی استرس دارم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اون چيه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوگلو ولش کن بذار دکترت بیاد نظر بده 

به خیلی دلایل میره بالا

من عفونت ادرارم داشتم اون خیلی رفته بود بالا یهویی

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
برای چی این آزمایش رو دادی؟علامت خاصی داشتی ؟

نه والله ازمایش تحنل گلوکز در بارداری رو نوشته بود با چندتا چیز دیگه که سری پیش گفت دفع پروتین داری باید ادرار ۲۴ ساعته دوهفته بعد انجام بدی اون خوبه اینسری ولی این crp دوباره مثبت شده

عزیزم با دکترت مشورت کن تو گوگل نزن استرس میگیری انشالله ک چیزی نباشه و نینی ات سالم باشه

الهی امین انقدر استرس دارم که خدا میدونه میگم مریضی چیزی نباشه دیگه مخم کار نمیکنه 

نه والله ازمایش تحنل گلوکز در بارداری رو نوشته بود با چندتا چیز دیگه که سری پیش گفت دفع پروتین داری ...

خیلی به خودت استرس نده یک سرما خوردگی ساده هم می‌تونه ببره بالا ،اگ تو آزمایشات مورد دیگ هم مشکوکه در کنار اون ارزشمنده

خیلی به خودت استرس نده یک سرما خوردگی ساده هم می‌تونه ببره بالا ،اگ تو آزمایشات مورد دیگ هم مشکوکه د ...

بقیه چیزا خوب زده کم خونی هم دارم که قرص میخورم 

برات دعا میکنم فقط استرس نداشته باش نینی ات اذیت شه

مرسی عزیزم لطف داری دعا کن چیز خاصی نباشه منم برات دعا میکنم

عزیزم شما چی شدی منم crp مثبتم دکترت چی گفت

دوهفته دیگه ازمایش رو تکرار کردم خداروشکر خوب بود دکتر گفت پیش میاد تو بارداری نگران نباش چیزی نیست انشالله