2777
2789
عنوان

جراحی بینی

3409 بازدید | 8 پست

سلام، دوستان کسی هست با دکتر شاهرخ عطاریان عمل بینی انجام داده باشه؟ یا درمورد کارشون چیزی شنیده باشه؟ 

میگن طراحی ۳ بعدی هم انجام میدن.

من دوست دارم عمل کنم اما دکتری که طبیعی کار باشه واقعا با قیمت منصفانه، پیدا نمیکنم.

بینیم یه مقدار قوز داره و گوشتی هم هست.

مرسی  

ببین دکتر خرمی نژاد خیلی کاراش خوبه دختر خاله من پیشش عمل کرد خیلی بینیش طبیعی شد من خودمم میخوام یکی دو ماه دیگه برم پیشش هنوز نرفتم مشاوره 

مشاوره انلاین هم داره https://mavarateb.com/doctor/دکتر-سامان-خرمی-نژاد

شماره مطبش 02122399814

ببین دکتر خرمی نژاد خیلی کاراش خوبه دختر خاله من پیشش عمل کرد خیلی بینیش طبیعی شد من خودمم میخوام یک ...

نمونه های پیجش که قشنگ تررر زده به قیافه و دماغای ملت!! درصورتیکه پیج یه دکتر، مث ویترین فروشگاهه. خوباش اینه، خرابکاریاش چطوره😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قرتی بازیا دلیل نمیشه دکتره کارش خوب باشه که اصلش اون عمله که درست انجام بشه و بینی قشنگ بشه قوسش خوب باشه ، دیگه نوک بینی خوب باشه سوراخ بینی به اندازه باشه و ... بازم در مورد دکترت بیشتر بگرد نمونه کار زیاد ببین من دکتر خودم بهت معرفی میکنم خیلی کارش خوبه اصلا لازم نیست که من بگم خودت نمونه کار های دکتر حسنانی رو ببینی میفهمی چقدر کارش خوبه تو گوگل بزن دکتر حسنانی پیجش ببین خیلی نمونه کار داره 

این قرتی بازیا دلیل نمیشه دکتره کارش خوب باشه که اصلش اون عمله که درست انجام بشه و بینی قشنگ بشه قوس ...

اولین دکتری که انتخاب کردم حسنانی بود.

نمونه های پیجشم که فیلم هست خیلی خوبه و طبیعی.

اما هم هزینش بالاست و هم اینکه با مریضای میانگین ده سال پیشش صحبت کردم، اکثرا بعد عمل دفرمیتی ایجاد شده یا کج شده بود.

سوراخ دماغ یکیشون هم خیلییی بزرگ کرده بود.

تا قبل اینکه با مریضاش حرف بزنم ۱۰۰٪ انتخابم بود.

الآن که دیگه قید عملو زدم چون همه دکترا خرابکاری دارن و بینی شانسیه و منم از بدشانس ترین های روزگارم.🙃

اولین دکتری که انتخاب کردم حسنانی بود. نمونه های پیجشم که فیلم هست خیلی خوبه و طبیعی. اما هم هزینش ...

آخی حالا اگه بینیت خیلی مشکل نداره اصلا عمل نکن این که عمل نکنی بهتره تا بعدا پشیمون بشی 

عمل بینی توسط دکتر متخصص و کادری حرفه‌ای
با سابقه درخشان و نازلترین قیمت 
با قیمت ۱۱ میلیون تومن
مشاوره رایگان
برای مشاوره و پاسخگویی سوالات با شماره 09337171901 و دیدن نمونه جراحی بینی به اینستاگرام زیر مراجعه کنید

https://www.instagram.com/jarahi_bini_zibaie/