raz1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 559 عنوان تزریق چربی 970 بازدید | 39 پست کیا تجربه داشتن راهنمایی کنید تزریق چربی ب صورت انجام دادم ی هفته بیشتر نموند جذب صورتم خیلی بالا بود حالا بازم ترمیم رو انجام دادم ۳ روزه ک بازم الان احساس میکنم باز داره کامل جذب میشه کسایی ک تجربه داشتن میشه بگید چکار کنم ک بمونه لطفا" راهنمایی درست بدید ممنون میشم 🙏 پشت ترافیک ذهنم 1401/02/27 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98938 من ک ن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
گرشارضایی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 1747 عزیزم بستگی به متابولیسم بدنت داره معمولا تزریق چربی تو سه مرحله انجام میشه تا اوکی بشه
shokolateabi عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2567 تزریق چربی دائمیه یا نه؟ نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
raz1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 559 دکتر چی میگه؟ میگه ک خوبه مونده ولی هم خودم هم اطرافیان همه میگن دروغه و کامل رفته حالام ک کسی ندیده ولی خودم میگم ک مثل اونیکی دفعه است پشت ترافیک ذهنم
raz1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 559 تزریق چربی دائمیه یا نه؟ نانو فت انجام دادم هیچ چربی میگن دائم نیست یه ۶ یا ۷ سال دوام دارن ولی متاسفانه واسه من انگار هی دوام نداره پشت ترافیک ذهنم
raz1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 559 عزیزم بستگی به متابولیسم بدنت داره معمولا تزریق چربی تو سه مرحله انجام میشه تا اوکی بشه دکترم ک گفت ما دوبار انجام میدیم یکی اول و یبارم ترمیم داریم ن بیشتر پشت ترافیک ذهنم
raz1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 559 چرا ژل نزدی؟ چون اطرافیانم دیدم زدن و بدرد نمیخوره پشت ترافیک ذهنم