kmk مدیر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 216 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست سلام خانما من فردا قراره پریود بشم ولی یه هفته هست که سر درد و سر گیجه و حالت تهوع دارم امروز بی بی چک زدم یه خط کم رنگ افتاد بعد ظهر دوبتره تکرار کردم باز دوباره خط افتاد به نظرتون حاملم 1401/02/27 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kmk مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 216 ان شاءالله ک هستی عزیزم عکس بی بی چکت بزار اگه گرفتی ایشالله خدا از دهنت بشنوه ♥️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 عزیزم من هاله نمیبینم ، اون خود خط ،T هست انگار، ولی دعا میکنم انشالله باردار باشی عزیزم 💓، امید به خدا ، فردا بازم بزن خبرم کن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
pilam عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 6857 ایشالله خدا از دهنت بشنوه ♥️ دست راست رو سر من😅😍 چشمان تو آفریقاست..
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 اسی چند وقته اقدامی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 دو سال 🥺 عزیزم منم انشالله باردار باشی ، منم پنج ماه اقدامم... آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞