2777
2789
عنوان

بغضم گرفته

105 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۹ سالمه یه نامزدیم بهم زدم البته عقد نبودیم ولی دیگ خاستگار خوب نداشتم دختر عموم ۱ سال ازم کوچیکه خاستگار خوب براش اومد نامزد کرده زنعمومم همش پز میده منم حس میکنم زشتم ک کسی برا خاستگاری نمیاد اخع مامانم همش پیش زنعمموم از خوشگلی دختر عموم حرف میزنه یه بار نشد واسه دلخوشی از قیافه من تعریف کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ازدواجم یه مرحله از زندگیه برا هرکسی ممکنه تو هر زمانی پیش بیاد حالا هر قیافه ای که میخواد داشته باشه مهم نیس😕😬

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من هیچوقت تو زندگی شانس نداشتم و ندارم

😑ته نا امیدی تو والا هنوز سنی نداری  من زود ازدواج کررم نمیگم ناراحتم خیلی خوشحالم وای اگه بر گردم عقب شوهرم میگفتم ۵ سال دیگه بیا خواستگاریم که بیشتر بچگی کنم 

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
پس چرا دختر عموم نترشید

ادما با هم فرق دارن منم دختر عمم زود ازدوج کرد دلیل نمیشد که من بگم زشتم و فلان اینا برعکس من خیلیم سرتر بودم اخه به هر کسی ج نمیدادم توام خواستگار هست ولی نمیشه که به هر کسی ج بدی 

از همه بدتر مامانم ک همش از دختر عموم حرف میزنه

بزار بگه همون مامان جونت یه روزی پشیمون میشه بزار بگه  یهروز بهت افتخار میکنه تو صبر داشته باش اصل اینه که خوشبخت بشی نه اینکه خواستگار زیاد داشته باشی و زود ازدواج کنی اخه من چی بگم به تو گیرم ازدواج کردی بد بخت شدی بعد میخوایی چیکار کنی پس صبر کن تا فرد مورد نظر با اسب سفید از راه برسه نه خر سیاه