2777
2789
عنوان

مهمونی

305 بازدید | 24 پست

سلام خوبین همگی 

من با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندکی میکنیم اونا طبقه پایین ما بالا 

فردا قراره خالم و مامان و آبجیم از شهرستان بیان خونم 

بعد نمیدونم مادرشوهرم اینارو هم دعوت کنم برای شام یا نه از طرفی دوست ندارم دعوت ‌کنم دوست دارم خودمون راحت باشیم باز میگم ناراحت میشه شوهرمو پر میکنه شوهرم به جون من غر میزنه 

باز میگم اگه بگم همش عادت میشه هروقت خانواده اومدن باید همش بگمشون 

اون بیشتر مواقع ک خونش مهمون میاد مارو دعوت میکنه 

حالا نمیدونم چیکار کنم بنظرتون چه کاری درسته انجام بدم ؟؟؟؟-!!!!

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوت کن چون همسایه این 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگر قراره چند روز بمونم مهموناتون،  می تونید یه وعده اونا رو هم دعوت کنید 

حالا اون شبی که میرسن رو می تونید به همسرتون بگین از راه رسیدن و خسته ان ، فردا شبش دعوت کنید که دلخوری پیش نیاد 

وقتی با خانواده همسر یه جا زندگی می کنید یه سری از مسائل رو باید راه بیاین تا دلخوری پیش نیاد 

به نظر من اینطوری بهتره 

جنگ اول به از صلح آخر ...نذار عادت بد درست بشه به همسرت بامهربونی بگو اینا الان مهمون من هستن ومهمون حبیب خداست ومن بایدطوری رفتار کنم که مهمون راحت باشه واینا اگه خودشون باشن راحت ترن بعد بگو ان شالله سرفرصت مادرت ایناروهم دعوت میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز