2777
2789
عنوان

درد و دل.... 😅

163 بازدید | 13 پست

اگ حوصله نداری و مشکلات زیادن نخون صرفا جهت خالی کردن دل خودمه وگرن نمیخام ناراحتتون کنم 

قرار بود 15اردیبهشت خونمونو خالی کنیم بدیم صاحبخونه اولا ک بروی خودش نیاورد اصلا 

بعدم ما خودمون خونه داریم ولی سر جریاناتی خانوادگی و... ی سال یجای دیگ خونه اجاره کردیم ولی خونه خودمونو اجاره ندادیم 

اومدیم خونه خودمون سر بزنیم و کاراشو انجام بدیم 

البته اینم بگم خونه ما گچ و کابینت و لوله کشی اب داخلی نداره 

رفتیم دیدیم درای زدیم برای جلوگیری از پشه ها و اینا کندن بردن دزدا و کنتور اب و در دسشویی و سیم کشی برق خونه و آبگرمکن نو نو هنوز وصل نکرده بودیم بردن 

اونروز خیلی حرص خوردم و گریه کردممم ینی مردم 

اخه من زود ب زود سر میزدیم 

و الان انقد خسارت خورد تو گوشمون و شکایتم کردیم ب جایی نرسید 

خدا لنتش کنه واقعا 

اینک کلی اب رفته بود تو کوچه و همسایه جلوشو گرف بماند و اینک واسه خودشون قفلم زده بودن برن بیان بماند 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خلاصه صاحب خونه ام قرار بود جای ما. مستاجر مدید بیاره خبری نشد گفتم حتما اوکی نشد تازه هفته پیش سه شنبه اومدن خونرو دیدن و گفتن خالی کنین تازه میگفتن زودتر 

این از فشار اینجا 

همین لحظه نودیم در هال و پذیرایی قفلش خراب شد و مجبور شدیم بخریم بزاریم واسه مردم 

و ی لامپ 70تومنیم سوخت ینی دلم میخاس خودمو جر بدم و بعدم صاحب خونه گف پول همین برج اخری و ده روزی موندیم بدین 

😿🤬😤

بالاخره تونستیم یکم از پول پیش اجاره مونو بگیریم و لوله کشی اب کردیم و سیم کشی دوباره و.... 

ولی گچ نتونستیم 

دوباره ازاونور بعضی وسیله ها تو کامیون جا نشد و وانت جدا گرفتیم و .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نصف بلاهای این چند روزه البته پریودیمم نزدیکه و خونه اینجام داریم تمیزمیکنیم وسیله جا میدیم و هنوز گاز وصل نیست  و باید برم اداره گاز. و.... دلم خون شد این چند وقتههههههه

تازه اخرشم پول. گازم باید تسویه میکردیم ک روز اخری رفتم دنبالش و دیگ خونرو تحویل دادیم و امروز بعد 2 روز بقیه پول. صاحب خونه ریخت و مام اینجاییم خسته کوفته افتادیم 

دم اخری دنبال کارای شناسنامه داداشمم بودم و هفته دیگ امتحاناشه و باید 25تومن کرایه بده بره بیاد بابت هر امتحان و راه دور و دیگ نمیشد انتقالی بگیره و بابامم امروز. سرماخورده و همچی رو مخمهههه هی میام تموم کنم نوشتنو یچی جدید یادم میاد 

میگذره انشاالله از این به بعد فقط روزهای خوب و خوش ببینی  خداتو شکر کن لااقل خونه از خودتون دا ...

اره ولی جگرم خون شد خیلی اذیت شدیم خیلی 

اره ولی جگرم خون شد خیلی اذیت شدیم خیلی 

درکت میکنم 

ولی عزیزم هیچی تو این دنیا به راحتی به دست نمیاد 

خالم اینا یک زمین خریدن با کلی قرض ساختنش همین که همه ی کارهاش تموم شد یکی دیگه اومد گفت این زمین مال منه چرا ا مدین روش خونه ساختین پولی بهشون نداد که بماند از دستشون شکایت کرد که چرا رو زمین من خونه ساختن بعدها فهمیده شد اون زمین به چندین نفر فروخته شده بود هیچی پول هم دست خالم رو نگرفت اونا موندن و کلی قرض 

درکت میکنم  ولی عزیزم هیچی تو این دنیا به راحتی به دست نمیاد  خالم اینا یک زمین خریدن با ...

😂بلایی نیست سرما نیاد 

مام این خونرو ساختیم ینفر اومد. گفت این خونه منه سند اوردیم گف سرتون کلاه رفته رفتیم شهرداری و.... دوباره همین زمینو خریدیم 

وای چی بد خدا لعنت کنه همچین کسایی رو که به چند نفر ملک میفروشن 

اره تمام دارایی ادم میره کلا بخاطرهمین دستمون عقب افتاد نشد گچ کاری کنیم و کابینت بزنیم و..