2777
2789
عنوان

عشق 😍❤️

127 بازدید | 10 پست

نظرتون راجب به عشق چیه؟

زنهار که طراز و طریقت گم شده و مجاز و حقیقت به هم آمیخته. سهم رعیت کابوس است و سهم سلطان تخت طاووس. کجاست تدبیر کریم‌خان که تاج شاهی پس بگیرد از ما ندانم کارها؟ کجاست شمشیر نادر که انتقام بکشد از ما خراب کارها؟ مملکت آشفته است و امیرکبیر در گور خفته است. هر نامی آبستن ننگ است و هر صلحی آبستن جنگ. آدمیزاد قبله عالم هم که باشد پناه می‌خواهد. قلعه‌ای می‌خواهد که جان پناهش باشد. برای اولاد آدم هیچ قلعه ای محکم‌تر از عشق نیست. بدهید همه جا جار بزنند که: “ایهاالناس! دیروز در حوالی تجریش پادشاه شما عاشق شد.”

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق از نون شب واجب تره...از نوع ناب و خالصش

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
کشک 😐 اشتباه از خودمه ک میام توی همچین تاپیک هایی  ببخشید زدم تو ذوق ت  ول ...

😔😔😔الهی خدا بع دلت آرامش بده 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

ب نظر من شبیه اعتیاد  میمونه این خود معتاد شدنه وقتی علاقه و وابستگی و کشش رو قاطی کنی 

البته اینم بگم از نظر من عشق واقعی وجود نداره تهش ی دوست داشتن عمیقه چون ما آدما  طرف مقابل رو دوست داریم بخاطر خودمون اگه بگیم کات نگران ناراحت شدن خودمون میشیم هر مسئله ای که باشه شاید بگیم نه ولی ته دل و مغزمون ب فکر خودمونیم 

کشک 😐 اشتباه از خودمه ک میام توی همچین تاپیک هایی  ببخشید زدم تو ذوق ت  ول ...

عشق وجود نداره ما فقط میتونیم عمیق یکیو دوس داشته باشیم 

وابستگی که کنار رفت با نبودش کنار میایم و اون علاقه رو فراموش میکنیم با اومدن آدم جدید