2777
2789
عنوان

جوجه گنجشک

67 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ی جوجه کوچولو گنجشک افتاده بود رو زمین من برش داشتم ساختمون ما دو طبقس نما نشده توی دیوار خونه درست کرده بودند به هیچ عنوان نمیشه برش گردوند چند ساعتیم گذاشتم همونجا بلکه پدر مادش بیلن ببرن اما فقط دورش تاب میخوردند به نظرتون چیکارش کنم

سلام هیچی کاری نکن اگه میتونی بزارش همونجا بالاخره میبرنش هنوز حس امنیت نمیکنن که ببرنش  ا ...

اخه تو محلمون سگ هست چند تامیترسم ببرن عذاب وجدان بگیرم، سنگینه یعنی میتونن بلندش کنن🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو محلمون سگ هست چند تامیترسم ببرن عذاب وجدان بگیرم، سنگینه یعنی میتونن بلندش کنن🥺

مگه کوچلو نیست

ای وی آره سگ و گربه میخورنش 

چی بگم ولا خونه هم نمیشه بردش ممکنه ناقل باشه

هر جور راحتی آبجی منم اینجا زیاد دیدم چون روستایی هستم و درو داریم زیاد گنجشک میان

به نظرت میتونن اینو بلند کنند تا بزارم سر جاش اینجا به شدت باد میاد سگم داخل کوچس واقعا موندم چ کنم