2777
2789

سنگینی،،خستگی،،استرس،،ذوق و شوق دیدنش

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دقیقا حس تورو دارم من تاریخ زایمانم ۱۰ خرداده🥺

برای من ۳۰ خرداد ولی زودتر میشه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
وای منم دقیقا حس تورو دارم من تاریخ زایمانم ۱۰ خرداده🥺

چه جالب واسه منم 10خرداد زده. البته من تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم. حالا نمیدونم همون 10خرداد دقیقمیشه یانه

خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد
نگران نباش ازکی تکون نخورده!؟

تکون میخوره. اینطوری نیست که مثلا دو ساعت تکون نخوره. 

ولی نسبت به هفته های گذشته هم تعداد دفعاتش خیلی کم شده هم شدتش. 

شما کی زایمان میکنی؟ واسه من سونو 27 خرداد تاریخ زده. 

بچه کم تکون میخوره نگرانم😭😭😭😭 انقد ورم کردم حالم از قیافه م به هم میخوره. 

نی نی شمام کم تکون میخوره؟ 🥺

پسر منم کم شد تکوناش هی باهاش حرف میزنم، آب سرد میخورم که چندتا تکون بخوره خیالم راحت بشه🥺🥺

طبیعی!؟

آره عزیزم

نی نی شمام کم تکون میخوره؟ 🥺 پسر منم کم شد تکوناش هی باهاش حرف میزنم، آب سرد میخورم که چندتا تکون ...

اره عزیزم تکونا کم میشه ،چون هفته های اخره جاشون کمه نمیتونن خیلی تکون بخورن.ولی ی چیز شیرین بخور بعدش ب پهلوی چپ بخواب اگ تکون نخورد اصن اونوقت باید بری نوار قلب بگیری اگ چیزی باشه همون لحظه ختم بارداری میدن.ولی طبیعیه ک تکوناش کم باشه