2777
2789
عنوان

یعنی من حاملم😭😭😭😭😭😭

202 بازدید | 11 پست

چهارماه پیش و۲۶روز پیش نزدیکی داشتم ولی کامل نبوده اما ی هفته س حالت تهوع تب شکم درد بی حالی معده درد دهنم ترش میکنه هرچی قرص میخورم بهترنمیشم تپش قلبم بیشترشده البته اینم بگم ازاون موقع پریود میشماا تازه چندروزه تموم شدم ایا حاملم یا مریضم میترسم استرس گرفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مامانم سرموقع پریود میشه یه بار پریود شده بود می‌گفت فکر میکنم یه ماهی تو شکممه ولی هفت روز پریود بود بعد هفت روز بیبی انداخت مثبت بود ناخواسته حامله شده بود  

من مامانم سرموقع پریود میشه یه بار پریود شده بود می‌گفت فکر میکنم یه ماهی تو شکممه ولی هفت روز پریود ...

اخه عزیزم مارابطه کامل نداشتیم عذر میخام موقع ارضاشدن جای دیگ ریخت من میترسم پیش ابش بره داخل نمیدونم شایدم توهم حاملگی گرفتم 

اخه عزیزم مارابطه کامل نداشتیم عذر میخام موقع ارضاشدن جای دیگ ریخت من میترسم پیش ابش بره داخل نمیدون ...

برای تو چیزی نیست توی صد نفر احتمالا یه نفر اینجوری میشه اما من یه بار رفتم دکتر دختره نامزد بود برای کمر درد و دل درد شدید اومده بود بیچاره کاری هم نکرده بود بعد اینکه از اتاق دکتر اومد بیرون مامانش گرفته جلوی چک و لگد پسره قسم میخورد به قرآن کاری نکردم بیچاره انقد به دکتر می‌گفت من چه خاکی تو سرم کنم من که کاری نکردم دختره کلا بکره بود بعد باردار شده بود