2777
2789
عنوان

توهم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 40 پست
حتما ی چیز دیده قبلا 

تنها چیزی که دیده تو دوران نامزدیشون یکی از همکارای شوهرشو توخیابون میبنن طر شوهر اینو به اسم کوچیک صدا میکنه و میگه بعدا باهات کار دارم
الان 10سال از اون ماجرا میگذره و هنور اونو هظم نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت نمیکنم ولی اصولا کسی میگه دوست منظورش خودشه بیشتر

باز خوبه قضاوت نمیکنی😂😂

مثلا تو تاپیکای من پره از چیزایی درباره دوستام 😐 واقعانم مربوط ب دوستامه لطفا منفی باف نباشید

چطور باهاش دوست موندی چون فالگیرا همیشه میگن یکی از نزدیکات الان به تو هم شک داره 🤣🤣🤣🤣

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چن روز پیش تعریف میکرد که ی بارشوهرم میخواست سورپرایزم کنه
رفت تو ماشین گفت توام بیا
تا من برم پایین کادومو سفارش داده بود
با خودم فکر کردم اگه میتونه یواشکی کادو سفارش بده پس میتونه یواشکی هم با دختر حرف بزنه دیگه

چن روز پیش تعریف میکرد که ی بارشوهرم میخواست سورپرایزم کنه رفت تو ماشین گفت توام بیا تا من برم پای ...

فقط خودشو عذاب میده اگه باهاش راحتی راضیش کن بره روانشناس

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

همسرش همه جوره داره براش تلاش میکنه
تمام لوازم خونه رو عوض کرده
براش گوشی آیون 13 و آی واچ خریده
هر یکی دو ماه یه مسافرت
تمام خونه رو بازسازی کرده  
اما میگه با هیچ کدوم اینا دلم خوش نیست

اخ اخ منم یکی میشناختم اینقدر اینکارو کرد ک اخرش شوهرش واقعا بهش خیانت کرد...اصلا اینجوری خودت ب طرف تلقین میکنی ک اینکارو بکنه

شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
فقط خودشو عذاب میده اگه باهاش راحتی راضیش کن بره روانشناس

ی بار رفت
میره پیش روانشناس واقعیتارو نمیگه
اصلا اسمی از فالگیر و دعا نویس نمیاره
یه جوری تعریف میکنه که خودشو مظلوم جلوه میده
ولی منی که از نزدیک میشناسمشون میبینم که حق با کیه