بچه ها من یه دوستی دارم که به شدت به شوهرش شک داره و همیشه فکر میکنه شوهرش داره خیانت میکنه میره پیش فالگیر و دعا نویس هر هفته چک میکنه که شوهرش داره خیانت میکنه یانه وقتی پیشت میشینه انقدرر دلیل میاره که باورت میشه که شوهرش خیانت کرده اما هیچ دلیل منطقی ای نداره یعنی حتی تا حالا یه پیام هم از یه دختر روگوشی شوهرش ندیده انقد کارای عجیب میکنه که قابل باور نیست بیاید تا کاراشو کم کم بگم براتون
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
یا میره پیش دعا نویس به دعا نویس میگه با جن چک کن ببین دخترای محل کار شوهرم چجور آدمایی هستن بعد میاد واسه ما تعریف میکنه که فلانی با دوس پسرش رابطه داره فلانی با مرد متاهل دوسته و تمام حرفاش با استناد به حرفای دعا نویسشه
بعضیا مریضن همونجور که مرد شکاک داریم زن شکاکم هست
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»