2777
2789
عنوان

تست بارداری

183 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من تست بارداری دادم بتام ۴۶ بود گفتن زود امدین ۴۸ساعت بعد تکرار بشه بتام شد ۱۵۳ حالا میگن شاید خارج از رحم باشه یا سقط شده باشه اما من نه درد دارم نه خونریزی امکانش هست ؟باز گفتن ۴۸ساعت بعد تکرار بشه کسی اینجوری بوده؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهمترین مسیله رو نگفتی  چندروز از موعدت گذشته ازمایش دادی

من پریود نامنظم داشتم به حساب خودم که دفعه اول که آز دادم ۴ روز گذشته بود دفعه بعدی ۶ روز اما اونا میگن نه زود بوده

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
وا چرا همچین چیزی گفتن دیگ بتات بعد دوروز رفته بالا😐

نمیدونم به خدا منم اینقدر استرس گرفتم نگران مگه نباید بتا بعد ۴۸ساعت دوبرابر بشه خب منم که شده نمیدونم چرا اینجوری گفتن

چندم سیکلته؟ برای چی اینقدر آزمایش میدی همون بار اول کافی بوده بزار چند هفته بعد برو سونو انشاالله قلبشم تشکیل شده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

نه گلم اوکیه برو پیش یه دکتر درست و حسابی

بد به دلت راه نده مگر اینکه درد یا خونریزی یا ورم پا داشتی

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من پریود نامنظم داشتم به حساب خودم که دفعه اول که آز دادم ۴ روز گذشته بود دفعه بعدی ۶ روز اما اونا م ...

اگه پریودت نامنظمه پس لقاح دیر انجام شده

مبارکت باشه بارداریت😍

برامنم دعاکن 

چندم سیکلته؟ برای چی اینقدر آزمایش میدی همون بار اول کافی بوده بزار چند هفته بعد برو سونو انشاالله ق ...

۱۴ پریودی سیکلم بوده.منم دلم نمیخواد همش بزور میفرستن آزمایش هزارجور فکر خیال امده تو ذهنم

نه گلم اوکیه برو پیش یه دکتر درست و حسابی بد به دلت راه نده مگر اینکه درد یا خونریزی یا ورم پا داشت ...

باشه عزیزم ممنون از دلگرمیت نه هیچ درد علایمی ندارم فقط یکم حالت تهوع

اگه پریودت نامنظمه پس لقاح دیر انجام شده مبارکت باشه بارداریت😍 برامنم دعاکن 

خداکنه عزیزم انشالله برای شماهم فقط امیدوارم همه چی درست پیش بره ممنون عزیزم

۱۴ پریودی سیکلم بوده.منم دلم نمیخواد همش بزور میفرستن آزمایش هزارجور فکر خیال امده تو ذهنم

رشد بتات خوبه استرس نداشته باش برو پیش یه دکتر دیگه آزمایش هم به نظر من دیگه نده وقتی مشکلی نداری دو سه هفته دیگه سونو بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
نگران نباش بتا خوب رفته بالا اصلا دنبال این چیزا نباش استرس برای بچه خیلی بد هست

فدات گلم اخه منم همین میگم دکترا جای اینکه آرومت کنن اینقدر ریلکس گفت امیدوار نباش شاید خارج رحم باشه