thebestgirl مدیر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 8193 عنوان بیاید عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 85 پست از هرچی دوست دارید عکس بذارید بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤ 1401/02/27 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eligon عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
eligon عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
thebestgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 8193 تازه بهاره رهنما هم لاغر کردهه😕🤣🤣🤣 و ربل ویلسون بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
یه_مشهدی عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 17859 و ربل ویلسون این زندگی دیگ بدرد نمیخوره😂 اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
thebestgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 8193 واسه همین نمیرقصم😂😂😂 بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 واااایییییییی من عاشقشممممممممممممممممم اگه یه چندتا عکس دیگه داری بزار من خیلییییی دوست دارم ... عه تو هم🥺🥺🥺🥺🥺🥺منم خیلی دوست دارم ولی گرونه.... کسی نمی خره برام🥲🥲🥲شده حسرت برام🥺ولی این پبج ها نمونه هاش رو دارن و می دوزن و می فروشن:🥲@hanbok_kore@sarzamine_hanbokچشم بفرماییدددد😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
saryehhhh عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 6919 واسه همین نمیرقصم😂😂😂 😂😂😂نمیشه که عروسی خواهری برادری من فیلم عروسی دایی و اجیمو میبینم میخام آب شم تازه تو یکز از عروسیا یه خانومه با باسن مبارک ک اندازه هندونه بود زد پخش زمین شدم توفیلم افتاده😭😭😭😂😂😂😂
شهلا98 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3896 تازه بهاره رهنما هم لاغر کردهه😕🤣🤣🤣 من تو خونه تنهام بلند گفتم آمیننن ببخشید😂😂😂😂😂😂😂 دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
thebestgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 8193 😂😂😂نمیشه که عروسی خواهری برادری من فیلم عروسی دایی و اجیمو میبینم میخام آب شم تازه ... واای😂😂من از عروسی های درجه یک آخریش داییم بود که ۵ سالم بود بعد اون نرقصیدم و نخواهم رقصید😂😂😂😂 بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 وای خیلی خوشگله ولی حیف نمیشه هرجایی پوشیدش ارههه😍🥺🥺🥺ولی من اینو بعنوان سرگرمی برای تو خونه می خوام🥲🥲🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸