2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااایییییییی من عاشقشممممممممممممممممم  اگه یه چندتا عکس دیگه داری بزار من خیلییییی دوست دارم ...

عه تو هم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

منم خیلی دوست دارم ولی گرونه.... کسی نمی خره برام🥲🥲🥲

شده حسرت برام🥺

ولی این پبج ها نمونه هاش رو دارن و می دوزن و می فروشن:🥲

@hanbok_kore

@sarzamine_hanbok

چشم بفرماییدددد😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
واسه همین نمیرقصم😂😂😂

😂😂😂نمیشه که عروسی خواهری برادری 

من فیلم عروسی دایی و اجیمو میبینم میخام آب شم 

تازه تو یکز از عروسیا یه خانومه با باسن مبارک ک اندازه هندونه بود زد پخش زمین شدم توفیلم افتاده😭😭😭😂😂😂😂

تازه بهاره رهنما هم لاغر کردهه😕🤣🤣🤣

من تو خونه تنهام بلند گفتم آمیننن ببخشید😂😂😂😂😂😂😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
😂😂😂نمیشه که عروسی خواهری برادری  من فیلم عروسی دایی و اجیمو میبینم میخام آب شم  تازه ...

واای😂😂من از عروسی های درجه یک آخریش داییم بود که ۵ سالم بود بعد اون نرقصیدم و نخواهم رقصید😂😂😂😂

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
وای خیلی خوشگله ولی حیف نمیشه هرجایی پوشیدش

ارههه😍🥺🥺🥺

ولی من اینو بعنوان سرگرمی برای تو خونه می خوام🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸