2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مای عشق🥲

مای قلب🥲

مای ارزو🥲🥲🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
پسر منم دوست داره ،خودم متنفرم از بوش  شوهرم میگه یه وقت پسرم که بزرگ شد معتاد نشه خوبه   ...

واای راست میگه😂😂😂 عاشق بوی کبریت و آتیش و اینجور چیزام.  حالا اکثرا بدشون میاد

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
مای عشق🥲 مای قلب🥲 مای ارزو🥲🥲🥲🥲🥲🥲

واااایییییییی من عاشقشممممممممممممممممم 

اگه یه چندتا عکس دیگه داری بزار من خیلییییی دوست دارم بخصوص از اون سلطنتی هاش که ملکه ها تو فیلم میپوشیدن😍😂

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین