2777
2789
عنوان

ایا طلاق بگیرم؟

572 بازدید | 38 پست

سلام 

من از دیشب باشوهرم دعوا داریم

خیلی بد‌دهنه 

حرفای زشت به دهن‌میاره وباصدای بلند‌داد‌میزنه وبه زبون‌میاره

البته نه به من کلی مثلا به دامادمون یا پدرش وغیره

این قدر حرفای زشت گف و‌دعوامون شدت گرفت سرخانواده ش چون‌قبلا پدرش تو‌دعوا باشوهرم‌به شوهرم‌فحش ناموس داد‌ینی به من 

منم امشب کفتم هر فحشی که اون‌موقع پدرت به من‌داد برگرده به خواهر زاده هات 

اونم به برادر زاده های من فحش های زشتی داد

حالم‌بده 

دوس دارم‌طلاق بگیرم یه بچه یه ساله دارم

باهمه‌بدبختی ها ونداری هاش ساختم‌

نمی تونم تحمل کنم الان به خودم وخانواده م‌توهین‌کنه 

می‌دونه من از بددهنی بدم‌میاد‌مدام‌تمرار میکنه

بر شماهم‌از این اتفاقا افتاده؟

چیکار کردین؟

ن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل شوهر من امروز خرفمون شده ب خانوادم فش میده میگ بابات پلشته فلانه 

وای چقد بد 🥺🥺

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
چی نه

طلاق نگیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم