2777
2789
عنوان

حالم عالیه

485 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها چطورین شبتون بخیر. میخام یه تاپیک بزنم برای اینکه بهم انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم. خودم اول از همه بگم اینروزا خیلی حالم بده و داغونم خیلی خیلی روحیه ام خرابه اما اینحوری نمیشه زندگی کرد.میخام همه باهم حرفای خوب بزنیم تو این تاپیک تا انرژی های منفی دور شه ازمون.  بیاید از آرزوهای قشنگتون بگید رویاهاتون 🤩

آرزوم اینع یه فندوق کوچولو بیاد تو دلم و زندگی منو باباشو قشنگتر کنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی حس ششم هست؟

لطفا بهم درخواست بده💛💚💙💜

دعاش میکنم🙏🏻

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

حالم خوبه به خودم رسیدم از خودم مراقبت میکنم از زیباییم مواظبت میکنم

واسه خودم یه شام خوشمزه پختم دارم اهنگ گوش میدم روز خوبی بود برا کلاس اولی های مدرسه مون جشن الفبا گرفتیم تو مدرسه ارایش قشنگی کرده بودم و با بچه ها با مهربونی حرف میزدم و کلاه الفبا رو سرشون گذاشتم

میتوان همچون عروسک های کوکی بود...
امیدوارم که همین ماه این خبر خوبو بشنوی و بیای به ماهم بگی 🤩🤩

انشالله عزیزم

وای خدایا  مرسی  منم حالم واقعا داغونه و سردرگمم  اما تاپیکتو دیدم باور کن یه حس ع ...

مطمئن باش بزودی زود خبرای خیلی خوبی می‌شنوی. حال عالی تو با ماهم به اشتراک بذار مهربونم🌺