2777
2789
عنوان

چراتعلیق شدم

131 بازدید | 15 پست

نی نی یارلطفامنوازتعلیقی دربیارفکرکنم اشتباه گرفتی من ازدیروزصبح اصلاپست نزاشتم .چراتعلیق کردی اخه

وقتی ♥️  خدا  ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب  

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
@نی_نی_یار_شب    

مرسی گلم.خیلی برام جالبه من اصلااهل حاشیه نیستم.ازسال ۹۸ کاربریمودارم کلا۱۷۰۰تاپست گزاشتم بیشترخواننده ام نمیدونم چراتعلیق شدم

مرسی گلم.خیلی برام جالبه من اصلااهل حاشیه نیستم.ازسال ۹۸ کاربریمودارم کلا۱۷۰۰تاپست گزاشتم بیشترخوانن ...

شاید تو تاپیک دیگ ای کامنت ممنوعه گذاشتی

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
شاید تو تاپیک دیگ ای کامنت ممنوعه گذاشتی

دیشب یکی ازگرونی تاپیک زده بود.من شرکت کردم اماحرف ممنوعه نزدم.ازمردم خواستم تومصرف اب صرفه جویی کنن

دیشب یکی ازگرونی تاپیک زده بود.من شرکت کردم اماحرف ممنوعه نزدم.ازمردم خواستم تومصرف اب صرفه جویی کنن

خب نی نی یار ۵ تاپیک ز ه بود هرکی تاپیک گرونی بزنن و هرکی شرکت کنه تعليق، حالا باز نمیدونم از خودشون بپرس