2777
2789
عنوان

رشد مو

179 بازدید | 19 پست

خیلی ناراحتم جراحی داشتم بیهوشی بعدش موهام نصف شده همش ریخت دارم کچل میشم رفتم دکتر قرص اکولایف با مولتی پلکس داده آیا موهایی که میریزن دوباره رشد میکند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره گلم اگ مشکل ریزش  رو پیدا کنی و درمان کنی صددرصد خوب میشی

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

بخاطر مواد بیهوشیه 

بله چون فولیکول مو سرجاشه و دوباره موهای جدید درمیارین 

مکمل مصرف کنید و رسیدگی به کف سر

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
بخاطر مواد بیهوشیه  بله چون فولیکول مو سرجاشه و دوباره موهای جدید درمیارین  مکمل مصرف کن ...

دکتر گفت به خاطر کروناس بعد ۲/۳ ماه از خوب شدن کرونا تازه مو میریزه

دکتر گفت به خاطر کروناس بعد ۲/۳ ماه از خوب شدن کرونا تازه مو میریزه

کرونا که بله منم تجربشو داشتم و الانم درگیرم باز 

ولی برای شما بخاطر جراحی و مواد بیهوشی هم هست

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
کرونا که بله منم تجربشو داشتم و الانم درگیرم باز  ولی برای شما بخاطر جراحی و مواد بیهوشی هم هس ...

افتضاح شده انقدر مو داشتم خسته میشدم سشوار میکشیدم تو دو ماه همش ریخت کچل شده جلوی سرم😭😭😭